Lydbøger » Vi, de druknede

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vi, de druknede Lydbog

4.9/5

Forfatter: Carsten Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Vi, de druknede er en bog, der udspiller sig på den lille ø i Østersøen ved navn Marstal. Dette lille øsamfund er rammerne for en historie omkring mod, hensynsløshed, vold og lidenskab. Det hele begynder i 1800-tallet, hvor Marstal er hjemsted for en lang række unge mænd, der er eventyrlystne og som har valgt at drage på eventyr på verdenshavene.

Lyt til denne fortælling og bliv introduceret for forskellige mennesker med samme mål og ønske om eventyr. Alt viser sig dog ikke at være fryd og gammen, for det er ikke kun havet, som mændene kommer til at slås med. Inden længe kommer de nemlig også til at kæmpe mod sine egne og andres mørke sider.

Informationer:

Oplæser: Jens Jørn Spottag
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 24 timer og 18 minutter

Vi, de druknede: Handling

Med Vi, de druknede har Carsten Jensen skrevet en bog, der finder sted på en flække ved navn Marstal, som findes på en ø i Østersøen. Historien i Vi, de druknede lydbog udspiller sig således i udkanten af et lille øsamfund. Det er i dette lille øsamfund, at det fortælles, at der udspiller sig en historie om mod, hensynsløshed, vold og lidenskab.

Lyt til Vi, de druknede lydbog gratis og hør om, hvordan hele denne historie begynder i 1800-tallet. Det fortælles i Vi, de druknede lydbog, at Marstal nu er blevet hjemsted for en generation af mænd, der har sat sig for at drage ud på eventyr og få mulighed for at krydse verdenshavene.

Få mulighed for at give dig i kast med Vi, de druknede lydbog gratis og hør en historie om, hvordan en ny generation af mænd, der er drevet af udlængsel, er i konstant kamp mod havet på godt og ondt. Undervejs i Vi, de druknede lydbog er det dog ikke kun havet, som mændene kæmper med, for inden længe kommer de også til at kæmpe med egne og andres mørke sider.

Lyt til Vi, de druknede og hør om farverige personligheder som den fandenivoldske Laurids, Albert, der er på havet for at leve efter sin forsvundne far, og Knud Erik, der bliver stillet over for umulige valg undervejs i Vi, de druknede.

Giv dig i kast med Vi, de druknede og find ud af, hvordan denne fortælling udspiller sig. Carsten Jensen har med Vi, de druknede skabt en roman, der er spændende at læse, og den er svær at slippe, når man først er kommet i gang.

Om forfatteren: Carsten Jensen

Den danske forfatter Carsten Jensen har skrevet Vi, de druknede. Det er dog ikke første gang, at den danske befolkning stiftede bekendtskab med Jensens litterære egenskaber, for han har tidligere været ansat for Politiken, hvor han har udgivet en række samfundskritiske essays, artikler og reportager. Senere blev han også tilknyttet Dagbladet Information, Aktuelt, Ekstra Bladet og Morgenavisen Jyllands-Posten.

Udover sit virke som forfatter har Carsten Jensen taget en uddannelse som mag.art. i litteraturvidenskab, hvor han dimitterede fra Københavns Universitet i 1981. Senere blev Carsten Jensen også adjungeret professor i kulturanalyse på Syddansk Universitet. I 2012 kom Jensen yderligere på finansloven.