Lydbøger » Vi er bedst når vi er glade

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vi er bedst når vi er glade Lydbog

4.7/5

Forfatter: Mikael Kamber

lydbog og e-bog

Introduktion

Forfatter Mikael Kamber tager med Vi er bedst når vi er glade fat i, hvorfor glæde og succes hænger uløseligt sammen. Dette gælder ifølge forfatteren uanset, om det så er i privatlivet eller på arbejdspladsen. Vi er bedst når vi er glade tager dog primært fat i arbejdspladsen og giver forfatterens eget bud på, hvordan vi kan skabe positiv energi for os selv, men også hvordan vi kan sende det videre til andre.

Giv dig i kast med Vi er bedst når vi er glade lydbog gratis og få forfatterens indblik i, hvordan man finder den rette indstilling. Vi er bedst når vi er glade er fuld af information, der udfordrer læseren.

Informationer:

Oplæser: Mikael Kamber
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 4 timer og 23 minutter

Vi er bedst når vi er glade: Handling

Mikael Kamber har med Vi er bedst når vi er glade skabt en bog, der handler om både glæde og succes. Kamber fortæller nemlig, at både glæde og succes hænger uløseligt sammen, når det kommer til at have det godt på sin arbejdsplads. Med Vi er bedst når vi er glade lydbog får du forfatterens eget bud på, hvordan vi kan få glæde og positiv energi til at opstå og vigtigst af alt, hvordan vi får den til at smitte.

I Vi er bedst når vi er glade inddrager mange forskellige eksempler på, hvordan dette kan gøres i praktisk. Kamber inddrager nemlig succeshistorier fra både virksomheder, organisationer, sit eget liv og ikke mindst fra forskningen inden for den menneskelige adfærd. Vi er bedst når vi er glade tager fat i alle disse eksempler og samler alt den gode information i et enkelt værk.

Lyt til Vi er bedst når vi er glade lydbog gratis og få indsigt i den information, som Mikael Kamber har indsamlet. Med Vi er bedst når vi er glade lydbog giver os blandt andet indsigt i balancen mellem positivitet og negativitet. Kamber beskriver nemlig i Vi er bedst når vi er glade, at der skal tre positive udsagn til at opveje et enkelt udsagn.

Derfor er det vigtigt, at vi får skabt den rigtige balance for at sørge for, at der er harmoni på arbejdspladsen. Lyt til Vi er bedst når vi er glade lydbog gratis og hør dette værk, der er fuld af eksempler, der får dig til at tænke. Vi er bedst når vi er glade er nemlig et værk, der udfordrer læseren til at tænke over sit eget liv.

Om forfatteren: Mikael Kamber

Mikael Kamber er forfatter til Vi er bedst når vi er glade lydbog og er uddannet journalist. Mikael Kamber har været ansat som chefredaktør på Jydske Vestkysten og som direktør hos Syddanske Medier. Han har også været med til at tilrettelægge det projekt, der senere viste sig at udmønte sig i nyhedskanalen TV2 NEWS.

Udover sit forfatterskab har Kamber tidligere været vært for TV2 Nyhederne. Han har desuden været beskæftiget som foredragsholder, hvor han blandt andet drager ud og taler om Vi er bedst når vi er glade. Han har desuden været ansat ved DR TV-avisen i fem år og på diverse lokalstationer som for eksempel TV Syd.