Lydbøger » Vi er kortvarigt smukke her på jorden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vi er kortvarigt smukke her på jorden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ocean Vuong

lydbog og e-bog

Introduktion

Den vietnamesisk-amerikanske forfatter Ocean Young har med Vi er kortvarigt smukke her på Jorden skabt en roman, hvis passager til tider fremstår som funklende poesi. Bogen er fyldt af dybe følelser som kærlighed, fortvivlelse, had og medmenneskelighed. Historien udspiller sig i USA, men trækker tråde til Vietnam, hvor vores hovedperson har rødder.

Lyt til Vi er kortvarigt smukke her på Jorden lydbog gratis og få del i den poetiske oplevelse, som Ocean Young har klar til dig. Det er en fremragende bog, der på poetisk vis skildrer de til tider mørke sider af at være indvandrer i det moderne USA. Vi er kortvarigt smukke her på Jorden er fyldt med præcise skildringer af miljøet, fuld af stærke følelser, og er bestemt en anbefaling værd.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 56 minutter

Vi er kortvarigt smukke her på jorden: Handling

Vi er kortvarigt smukke her på Jorden er titlen på et værk af Ocean Young. Her bliver vi i første omgang introduceret til sønnen, Lille Hund, der aldrig har rigtig kendt til dele af sin mors historie. Faktisk kender han slet ikke særligt meget til sin families historie. Familien har ellers en lang historie i Vietnam længe før han blev født.

Vi møder Lille Hund, da han er sidst i tyverne. Han er en ung mand, der generelt er forvirret om, hvem han er. Han befinder sig i det moderne USA og beslutter sig for at skrive et brev. Dette udvikler sig til en fortælling om en enlig mor, hendes søn og det bånd, som de har mellem dem.

Vi er kortvarigt smukke her på Jorden er dog også en bog, der handler om maskulinitet, transnationalitet og et klassesamfund, der kan være svært at gøre op med. Roman Vi er kortvarigt smukke her på Jorden indeholder styrke, mod, kærlighed, vold og medmenneskelig. Lyt til den fantastiske historie, som Vi er kortvarigt smukke her på Jorden lydbog gemmer på.

Af mange anmeldere er Vi er kortvarigt smukke her på Jorden omtalt som bemærkelsesværdig, spændende og fuld af følelser. Når man giver sig i kast med Vi er kortvarigt smukke her på Jorden, vil man opleve, at nogle passager fremstår som poesi. Dette vidner om, at Ocean Young formår at bruge billeder og sprog til at vække følelser hos os.

Du kan lytte til Vi er kortvarigt smukke her på Jorden lydbog gratis. På dansk er den oplæst af Christian Engell.

Mediernes anmeldelser:

"Sjælssønderrivende! Og hjertebristende! ". 6 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"En stor og usædvanlig oplevelse ". 6 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Ocean Vuong

Mange litteraturforskere og anmeldere er begejstret for den unge, vietnametisk-amerikanske fortatter og har beskrevet Ocean Youngs skrivestil som værende unik. I Vi er kortvarigt smukke her på Jorden ser man nemlig tit, at der skiftes frem og tilbage mellem forskellige litterære former. Dette er ikke noget, som man ser så tit, og her ser Ocean Young ud til at mestre dette til fulde.

Anmelderne er i hvert fald generelt enige om, at Vi er kortvarigt smukke her på Jorden er værd at give sig i kast med. Nu kan du lytte til Vi er kortvarigt smukke her på Jorden lydbog.