Lydbøger » Vi er magiske

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Vi er magiske Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mette Bender & Jesper Westmark

lydbog og e-bog

Introduktion

Vi er magiske er en selvhjælpsbog fra den karismatiske Jesper Westmark, der har gjort et navn af sig selv på flere forskellige måder. Han har brugt sin livslange viden i Vi er magiske på at skrive en bog, der skal hjælpe enhver person til at finde tilbage til sit autentiske jeg, og for alvor være med til at ændre på virkeligheden omkring dig.

Vi er magiske er en bog om at finde en indre ro med hjælp fra flere forskellige metoder og praktiske redskaber, som Westmark selv guider igennem fra start til slut. Vi er magiske er bogen til dig, der har brug for at finde inspiration i en mand, der finder ro i at hjælpe andre.

Informationer:

Oplæser: Lotus Maria Turèll
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 7 timer og 30 minutter

Vi er magiske: Handling

Vi er magiske lydbog er en boglig rejse om en mand og det liv, han har forsøgt at finde mening i med flere udfordringer undervejs. Det er historien om en rejse, der flere gange var tæt på at blive afsluttet ganske brat, fordi det var for svært at acceptere en sandhed og leve livet, som det var.

Vi er magiske lydbog gratis fortæller historien om Jesper Westmark, der den dag i dag mest af alt er kendt fra sin tid på programmet Alene i vildmarken. Både før og efter hans medvirken her, har Westmark levet et særpræget liv, som han vælger at dele med resten af Danmark i Vi er magiske lydbog.

Westmark åbner op om den lange rejse, det tog ham endelig at kunne acceptere det kald, der blev ved med at komme til ham i livet. Det er et kald, han nu omfavner bredt og derfor hjælper han alle, der har lysten til at finde en ro i meditation og en anden bevidsthed derigennem.

I forlængelse af en række enkle redskaber i løbet af Vi er magiske lydbog gratis hjælper Westmark enhver læser til at acceptere, at alle personer er præcis, som de skal være. Det kan være svært at holde fast i den tanke i hverdagen, men Westmark giver læseren redskaberne til hele tiden at kunne finde tilbage til det i Vi er magiske lydbog.

Dette er bogen til dig, der har behov for at finde nye metoder til at finde vejen hjem til dig selv igen. 

Om forfatteren: Mette Bender & Jesper Westmark

Vi er magiske er første bog fra Jesper Westmark, men her er ikke ukendt i medieverden. Rent professionelt har Westmark mange titler at kunne prale af, men det er kombinationen af dem, der har givet ham erfaringen og motivationen til at hjælpe andre. Han kombinerer det at være shaman med at være meditationsmentor til stor effekt, og ellers kan han kalde sig traumeterapeut. Langt de fleste vil sikkert kende ham fra sin medvirken i Alene i vildmarken.

Vi er magiske er en kulmination af Westmarks interesse for at hjælpe andre, og hvis du har behov for mere hjælp eller vejledning fra Westmark, kan du starte med at lytte til hans podcastserie, Guidede meditationer med Jesper Westmark.