Lydbøger » Vi er våbenbrødre

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vi er våbenbrødre Lydbog

4.3/5

Forfatter: Thomas Gravgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Vi er våbenbrødre giver et af de mest indsigtsrige indblik ind i en verden af foldboldfanatisme. I Danmark kan der råbes højt til fodboldkampe, men det er intet mod den passion, de engelske fodboldfans udviser. Vi er våbenbrødre er historien om, hvordan fodbold og kærligheden dertil ændrede livet for Thomas Gravgaard, og hvordan han fandt et sammenhold, han aldrig havde haft før. 

Hooliganisme er et centralt emne i Vi er våbenbrødre, for det er præcis dette, som er med til at ændre og forme Gravgaards liv på godt og ondt, siden han oplevede det for første gang i 2000. Nu fortæller han sin historie for, at andre kan spejle sig i en verden af fodboldkærlighed.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gravgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 54 minutter

Vi er våbenbrødre: Handling

Vi er våbenbrødre lydbog har sin begyndelse helt tilbage i 2000. Det er forår, og Thomas Gravgaard skal se en fodboldkamp i den by, hvor han lige er flyttet til. Edinburgh er blevet hans nye hjem, og han ser frem til at finde et nyt sammenhold omkring fodbolden. Gravgaard ender midt i et fodboldslagsmål, og han kan nu officielt vinke farvel til sin ellers uskyldige barndom i Vi er våbenbrødre lydbog gratis.

Gravgaard bliver hurtigt en del af et miljø, der ikke holder sig tilbage, når det gælder konfrontationer. Ikke som før i tiden, hvor han undgik det for alt i verden. Det starter ganske uskyldigt i Vi er våbenbrødre lydbog gratis for Gravgaard, der i sin ungdom fascineres af de højlydte slagsange og fællesskab ved fodboldkampene. Det udvikler sig hurtigt til at inkludere romerlys og en interesse for fodboldvold, der er organiseret i alt for stor grad. 

Gravgaard går fra en uskyldig ung mand til at have tætte venner i et større britisk hooliganmiljø, som kommer til at påvirke hans liv mange år efterfølgende. I Vi er våbenbrødre lydbog åbner han op om den identitetsrejse, det var for ham at være en del af den rivalisering, der opstod mellem de store fodboldklubber. Gravgaard endte med at blive en del af en fanskare, som mange andre frygtede.

Det er et sted, hvor Gravgaard føler sig hjemme, som han aldrig har gjort før. Men som tiden går, indser han også, hvilke konsekvenser et liv som hooligan kan have for en person, der er vokset op som pacifist i Vi er våbenbrødre lydbog.

Om forfatteren: Thomas Gravgaard

Vi er våbenbrødre er den anden bog fra Thomas Gravgaard om den famøse hooliganisme, der er en stor del af den britiske fodboldverden. Tidligere har Gravgaard skrevet Hjem til fodbold, som er et dybere indblik ind i den ungdom, hvor Gravgaard levede en stor del af sit liv som hooligan.

Vi er våbenbrødre er et mere modent tilbageblik på, hvad der var tillokkende ved den verden, men også hvor meget den kostede Gravgaard på mange andre områder. For Gravgaard endte det i mere end blot én depression.

Vi er våbenbrødre er en informerende fortælling om et liv, der kunne have formet sig ganske anderledes, hvis ikke en kærlighed til fodbold havde bragt Gravgaard hele vejen til England og Skotland.