Lydbøger » Vild virus

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Vild virus Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jens Lundgren & Lars Igum Rasmussen

lydbog og e-bog

Introduktion

I løbet af et par år blev et enkelt ord hverdagskendt i hele verden; pandemi. Den oversvømmede verdenen med sine mutationer og skabte kaos overalt på sin vej. Vild virus er en udførlig og spændende fortælling om, hvilket arbejde der ligger bag facaden, når videnskaben skal arbejde på højtryk for at kunne følge med en pandemi og dens udvikling.

For hver dag der gik, blev Covid-19 pandemien mere og mere omfattende i sit tag i verden. Du kan høre mere om, hvordan sundhedsmyndighederne forsøgte at bekæmpe den i Vild virus lydbog. Bogen giver et detaljeret indblik i et tæt samarbejde på verdensplan.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 16 timer og 32 minutter

Vild virus: Handling

Vild virus er en overraskende detaljeret fortælling om en verdenssituation, som ingen havde regnet med. Corona-epidemien spredte sig alt for hurtigt i sine tidligste dage. Dette kan du høre om i Vild Virus lydbog gratis, samt de mange tiltag de forskellige regeringer indsatte. For lægen Jens Lundgren har sygdom og virus altid været en del af hans hverdag. Men da Covid-19 kom til Danmark, blev det en kritisk vigtig del af hans arbejde.

Lundgrens arbejde har påvirket alverdens patienter over hele verden. Dette gælder blandt andet mange hiv-patienter, som han har fundet effektive medicinske behandlinger til. Da Covid-19 ramte landet, var det derfor heller ikke fjernt for Lundgren, at det var her, han skulle bruge sin viden. I Vild Virus lydbog fortæller Lundgren om sin rådgivning til regeringen og sundhedsmyndighederne, og det arbejde, de sammen udførte. Du kan også høre mere om det samarbejde, han blev en del af sammen med det amerikanske sundhedsvæsen.

De fleste ser sjældent bag facaden, når en pandemi skyller ind over landet. Men med Vild Virus lydbog får du et unikt syn på, hvad der sker, når vi bliver truet på livet af en ukendt virus. Det er en af de første bøger, hvor du får et overblik over, hvor meget der sker på bare to år. Hvordan hele verdens forskere var i et solo-kapløb for at holde trit med diverse mutationer, mens resten af verden lærte af deres fejl. For en ting har hele verden lært af denne pandemi; det bliver med stor sikkerhed ikke den sidste, som det understreges i Vild virus.

Om forfatteren: Jens Lundgren & Lars Igum Rasmussen

Vild virus er den første bog fra Jens Lundgren. Normalt har han travlt med at forske i medicinsk behandling hos patienter, hvor der ikke er udsigt til nogen helbredelse med normal behandling. Men siden Covid-19 havde sit udspring, har han hovedsageligt arbejdet med nye behandlinger af denne. Hans arbejde havde stor indflydelse på, hvordan den danske regering arbejdede under de mange lockdowns.

Det er arbejde, som meget få mennesker har fået lov til at få indsigt i. Indtil nu, hvor du kan høre meget mere om det i Vild Virus lydbog gratis på flere forskellige streamingtjenester. De mange historier er blevet fortalt i samarbejde med sundhedsredaktør, Lars Igum Rasmussen.