Lydbøger » Villa Serenas hemmelighed

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Villa Serenas hemmelighed Lydbog

4.1/5

Forfatter: Domenica de Rosa

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen om Emily Robertsen i Villa Serenas hemmelighed er skrevet af den engelske forfatter ved navnet Domenica de Rosa. Forfatteren har skrevet adskillige romantiske værker, hvor dette blot er starten på et fortryllende univers.

Emily er sammen med sin familie flyttet til Italien, hvor de har købt et hjem i Toscana. En dag får hun dog en besked fra sin mand, og han skriver han ikke vil være sammen længere. Som single mor prøver hun nu at finde lykken, samtidigt med at passe børnene og udgifterne. Mon hun finder en mand, der kan tage hende med på et romantisk eventyr?

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 14 minutter

Villa Serenas hemmelighed: Handling

Den famøse engelske forfatter ved navnet Domenica de Rosa har skrevet Villa Serenas hemmelighed, som er en særdeles unik roman. Romanen Villa Serenas hemmelighed er nemlig en romantisk fortælling som foregår i det yndige sydlige land Italien. Her følger man en interessant samt nysgerrig kvinde, og man er som læser garanteret en uforglemmelig god læseoplevelse. Lyt til Villa Serenas hemmelighed lydbog gratis, da du nødigt vil undgå at høre om det spændende liv hun har i Italien.

Man introduceres i Villa Serenas hemmelighed lydbog for Emily Robertsen, der har et liv som mange drømmer om. Emily Robertsen har sammen med sin betænksomme samt intelligente mand tre børn, og de har et stort og pænt renoveret hjem i Toscana. Men ved at lytte til Villa Serenas hemmelighed lydbog hører man også, at ikke alt er lige så smukt som det ellers ser ud til at være for Emily. Der er nemlig en stor uventet hændelse på vej.

I Villa Serenas hemmelighed lydbog hører man, at Emilys mand ud af det blå skriver en besked til hende, om at han nu vil forlade hende som værende hans partner. Og nu står hun tilbage med alle udgifterne, sine tre børn og ingen andre til hendes hjælp. Ud over en sindssyg rengøringsassistent. Hun kan knap nok snakke italiensk, så hvad nu?

Livet som mor og værende single på samme tid er hårdt, men alligevel prøver Emily lykken. Faktisk møder hun en dag en mand, der er særdeles tiltrækkende. Men Emily er ikke helt sikker på om hun er klar på et nyt romantisk forhold, selv om en fremtid med manden byder på romantiske samt fantasifyldte eventyr.

Om forfatteren: Domenica de Rosa

Domenica de Rosa er født i 1960’erne og hun er en forfatter fra England. Forfatteren har skrevet adskillige serier af romaner inden for diverse genrer. Hun er mest af alt kendt for at have skrevet prisvindende romaner inden for genren krimi. Forfatteren er også kendt for at benytte et andet navn ved sine udgivelser af bøger, nemlig pseudonymet Elly Griffiths.

Som Elly Griffiths er hun kendt for at skrive krimiromaner inden for serien om Galloway, og som forfatter hvor hun benytter sig rigtige navn er hun kendt for at skrive romantiske samt fangende italienske værker. Faren af Domenica er fra Italien, så hendes inspiration til at skrive om Italien kommer herfra. Dette ses eksempelvis i Villa Serenas hemmelighed, og du kan lytte til Villa Serenas hemmelighed lydbog gratis.