Lydbøger » Vindens port

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vindens port Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anne-Cathrine Riebnitzsky

lydbog og e-bog

Introduktion

I Vindens port bliver læseren ført tilbage til 1300-tallet og en verden, der endnu ikke har oplevet den religiøse splid, som verden oplever i nyere tid. Vindens port er historien om en mand, der desperat vil gøre sit bedste for alle omkring sig. Han forsøger at være den rette og stærke leder for sit folk, samtidig med han kæmper en personlig kamp for at være tilstrækkelig for sine familier.

Vindens port er en fortælling om, hvordan en mand forsøger at redde et folk og en civilisation fra en invasion, der truer med at vende hele deres kendte verden på hovedet. Vindens port viser et billede af religion og mennesker, som ikke burde være forvist til 1300-tallet.

Informationer:

Oplæser: Morten Hemmingsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 18 minutter

Vindens port: Handling

Vindens port lydbog er fortællingen om Ibrahim Banu Said. Ibrahim Said har levet et bemærkelsesværdigt liv, og han forsøger hver dag at være den bedste borgherre for den befolkning, der dagligt ser op til ham, og stoler på ham. Tidligere i sit liv har Ibrahim Said begivet sig ud på hele to pilgrimsrejser, og begge var med til at ændre hans liv efterfølgende. De var også med til at gøre ham til en bedre og mere nådig borgherre i Vindens port lydbog gratis.

Det er i hvert fald, hvad befolkningen i Saids fæstning, Al Qalat, mener om ham. Al Qalat befinder sig i Andalusien, og hele befolkningen har det godt i en hverdag med blandede religioner uden frygt.

Alt det ser Ibrahim Said og forsøger at finde glæden i det, men når han trækker sig tilbage, bliver han oversvømmet af sin personlige sorg i Vindens port lydbog. Han kæmper for at være den bedste version af sig selv – ikke kun for sin befolkning, men også for alle sine tre hustruer. Han elsker dem hver især for hver deres forskellige personlighed og på hver sin kærlige måde.

Al Qalat er en fæstning, der trives med mange forskellige religioner. Her lever både muslimer, kristne og jøder i fred og fordragelighed og god handel blandt alle. I Vindens port lydbog har den muslimske verden udviklet sig stærkt indenfor mange områder, som både dækker matematik, filosofi, astronomi og ikke mindst lægevidenskab. Men alt dette og den fred, som hele befolkningen lever under, er truet. Fra norden nærmer der sig en kristen invasion, som ikke har de samme frisindede tankegange som befolkningen i Al Qalat. Spørgsmålet er nu, om Ibrahim Said kan beskytte sit folk i Vindens port lydbog gratis.

Om forfatteren: Anne-Cathrine Riebnitzsky

Det er forfatteren Anne-Cathrine Riebnitzsky, der har skrevet Vindens port. Riebnitzsky er uddannet forfatter fra Københavns Forfatterskole og skrev sin første roman i 2010. Det var dog en noget anden genre dengang. Kvindernes krig var lige så meget en fortælling om Riebnitzsky egne oplevelser ved fronten. Siden da har Riebnitzsky skrevet flere spændende romaner, der dækker over alt lige fra spændingsromaner til historiske romaner som Vindens port. 

Tilbage i 2013 modtog hun endda den prestigefyldte pris, De Gyldne Laurbær. Den vandt hun for sin roman Forbandede yngel, som byder på en noget anderledes livshistorie, men som er lige så spændende at følge med i, som enhver anden roman fra Anne-Cathrine Riebnitzsky.