Lydbøger » Vinger af sølv

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Vinger af sølv Lydbog

4.1/5

Forfatter: Camilla Läckberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Krimidronningen Camilla Läckberg er med Vinger af sølv nu tilbage med endnu en populær titel. Følg Faye, der nu føler sig godt tilpas, endnu en gang. Hun har nemlig skabt sig en stille tilværelse i udlandet efter, at eksmanden Jack nu er kommet i et fængsel.

Lanceringen af Revenge er tæt på, men en uventet trussel betyder, at Faye må rejse tilbage til Stockholm for at sikre sig, at firmaet kan overleve.

Følg den spændende fortælling i Vinger af sølv. Hvis du foretrækker lydbøger, så er Vinger af sølv lydbog tilgængelig på dansk, og den er oplæst af Githa Lehrmann.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 16 minutter

Vinger af sølv: Handling

Vinger af sølv er opfølgeren til Det gyldne bur, der viste sig at være en stor succes. Faktisk var den så populær, at den vandt prisen som den mest læste bog i Sverige i 2019, og nu er samme forfatter altså tilbage med Vinger af sølv.

Vinger af sølv lydbog er også tilgængelig, og her kan du høre den spændende historie, hvor vi endnu en gang følger Faye. Faye føler sig godt tilpas og føler nu, at alt er godt igen. Hun har nu skabt sig en tilværelse i udlandet, mens hendes eksmand Jack sidder i fængsel for det, der skete i Det gyldne bur. Der går dog ikke længe i Vinger af sølv, før hendes tilværelse igen kommer i fare.

Der er nemlig en storstilet lancering af Revenge, der står for døren. Der dukker nu en stor trussel frem, og Faye føler sig nødsaget til at skulle rejse hjem til Stockholm for at sørge for, at firmaet kan overleve. Her håndplukker hun en gruppe af kvinder, der kan hjælpe hende i kampen for at redde Revenge.

Du kan følge denne spændende kamp for at redde virksomheden i Vinger af sølv lydbog gratis. Du kan også lytte til Vinger af sølv lydbog gratis, hvis du er mere til lydbøger. Der er garanti for spænding i denne fortælling.

Lyt til Vinger af sølv lydbog og find ud af, om Faye kan redde alt det og alle dem, som hun holder af. Camilla Läckberg har med Vinger af sølv gjort det igen.

Om forfatteren: Camilla Läckberg

Den populære svenske forfatter ved navn Camilla Läckberg står bag værket Vinger af sølv. Dette er dog langt fra det eneste værk, som hun står bag. Hendes CV tæller nemlig også andre titler som Det gyldne bur blandt mange andre.

Läckberg anses af mange som værende den nye krimidronning, og hun er også stormet frem på diverse bestsellerlisten i det meste af Skandinavien. Camilla Läckberg har i løbet af sin karriere som forfatter vundet flere priser. Her kan blandt andet nævnes Årets Forfatter i Sverige, som hun modtog i år 2015. Derudover modtog hun i 2006 Folkets Litteraturpris i Sverige.