Lydbøger » Vinterjarlen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vinterjarlen Lydbog

4.4/5

Forfatter: Susanne Clod Pedersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Vikingen Arnulf Ulveblod og hans troværdige blodbrødre rejser ud fra Islands kyster, for at hjælpe Eiriks kvinde, Aideen, hjem til hendes familie I det fjerne Irland. Inden længe, i bogen Vinterjarlen, tager alt en drejning. Det fortælles i Vinterjarlen lydbog, at Aideen nemlig er mere end den, de troede hun var, og inden længe står vikingerne i et fjernt land, blandt Irlands mange konger og slægter, som alle kæmper om, at herske over de fem riger.

Snart bliver vikingerne nødt til at begå sig mellem usikre og skiftende alliancer, mellem de mange spillere, der er om tronen. Lyt med til denne spændende fortælling i Vinterjarlen lydbog. I Vinterjarlen er Høj Kongen ved at miste magten og vikingernes tilstedeværelse skaber stor usikkerhed. Hvis side er de på? Følg med i Vinterjarlen lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Morten Thunbo
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 19 timer og 51 minutter

Vinterjarlen: Handling

Vinterjarlen lydbog er det syvende bind i Arnulf sagaen. I sagaen følger vi vikingen Arnulf Ulveblod fra hans ungdom til han bliver en voksen mand. Sagaen er skrevet Susanne Clod Pedersen og Vinterjarlen lydbog er oplæst af Morten Thunbo. I Vinterjarlen drager Arnulf og hans vikingebrødre ud på en mission, for at eskortere Eiriks kvinde Aideen til Irland, så hun kan forenes med sin familie.

Ikke længe efter de er draget fra Islands kyster, ankommer de til det grønne Irland. Men tingene er langt fra fredelige. Klaner, slægtninge og konger kæmper alle sammen om at herske over Irland. I Vinterjarlen befinder vikingerne sig nu i et fremmed land omgivet af kampe og intriger. Desuden fortælles det, at der ikke går længe før Arnulf Ulveblod og hans vikingeslægtninge finder ud af at, Aideen ikke er den, de hidtil har troet hun var!

Vikingernes ankomst og tilstedeværelse i Irland vækker stor usikkerhed blandt de mange krigsherrer, som slås om tronen, og der går ikke længe før vikingebrødrene må finde allierede.

Men hvis side vælger vikingerne at slå sig sammen med? Lyt med Vinterjarlen lydbog gratis for at finde ud det! Det fortælles i Vinterjarlen lydbog, at som jarl af Tissø må Arnulf Ulveblod tænke sig grundigt om, for hvem han stifter alliance med her, kan have indflydelse derhjemme. Lyt til Vinterjarlen lydbog gratis og følg med i de dramatiske hændelser.

Følg med i Vinterjarlen for at lære mere om vikingernes super spændende rejse til Irland.

Om forfatteren: Susanne Clod Pedersen

Susanne Clod Pedersen er født 1967 og er uddannet som koncertpianist hos Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Susanne skriver primært historiske romaner, som finder sted i vikingetiden og i middelalderen.

Susanne debuterede med romanen “Arnulf” i 2005 og har efterfølgende skrevet de resterende bind i sagaen. Hun har også skrevet andre historier, blandt andet Ridder trilogien “Hialmar Gunwardsøn”, som senere er blevet genudgivet af forlaget Bazar, i bindet “Ridder Hialmar”. Derudover har Susanne Clod Pedersen også været gæst hos TV Go’ morgen Danmark, og hun har både en hjemmeside og en Facebook-side, hvor hun lægger information op om sine romaner. Hendes Facebook side hedder Susanne Clod Pedersen and hjemmesiden er susanneclodpedersen.dk