Lydbøger » Vinterland

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Vinterland Lydbog

4.3/5

Forfatter: Kim Faber, Janni Pedersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Den populære efterforsker ved navn Martin Juncker er tilbage i Vinterland af forfatterparret Janni Pedersen og Kim Faber. Følg med i den dramatiske fortælling, hvor Juncker kommer i uføre og bliver sendt afsted mod en stille tilværelse i en lille provinsby.

Det viser sig dog hurtigt, at Junckers tilværelse i Vinterland ikke bliver så stille og rolig, som det blev forventet. En mand findes nemlig myrdet, mens konen er forsvundet uden et spor. Lyt til Vinterland lydbog og følg med i fortællingen, hvor der trækkes tråde til Junckers fortid.

Du kan desuden lytte til Vinterland lydbog gratis. Denne version er oplæst af Dan Schlosser.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 13 minutter

Vinterland: Handling

Vinterland er et værk, der er skrevet af Janni Pedersen og Kim Faber. Faktisk er Vinterland så populær, at den vandt debutantprisen i 2020 hos Det Danske Kriminalakademi.

I Vinterland bliver vi i første omgang introduceret til Martin Juncker, der arbejder som drabsefterforsker. Alle, der er beskæftiget inden for det danske politi, ved, hvem Martin Juncker er. Dette skyldes, at han er sand stjerne, når det kommer til at efterforske drab.

Lyt til Vinterland lydbog og følg med i historien, der i første omgang starter i en lille provinsby, hvor der ikke sker særligt meget på daglig basis. Juncker har tidligere trådt ved siden af, hvilket har resulterer i, at han nu er blevet forflyttet til denne by. Her er Juncker blevet sat i spidsen for denne bys lokale afdeling.

Dette lyder på overfladen som en stille tilværelse i Vinterland, men der går ikke længe, før historien tager en dramatisk drejning. Der lander nemlig en spektakulær sag på Junckers skrivebord. En lokal mand og mandens kone er forsvundet. Mens manden senere bliver fundet myrdet, er konen stadig forsvundet.

Der er ikke nogen af de lokale, der virker til at vide, hvad der er sket med konen. Juncker kan i første omgang heller ikke finde noget åbenlyst motiv bag hendes forsvinden, så han er på bar bund. I København er Junckers tidligere makker, Signe Kristiansen, i gang med sin egen efterforskning. Der går ikke længe, før der kan trækkes tråde mellem de to efterforskninger, og de to makkeres veje krydses på ny.

Lyt til Vinterland lydbog gratis og tag del i den spændende historie, som Janni Pedersen og Kim Faber har skabt med udgivelsen af Vinterland.

Mediernes anmeldelser:

"Passer godt til tidens krimikrav ". 4 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"Spændingsunderholdning med et begavet, samfundspolitisk twist ". 4 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Kim Faber, Janni Pedersen

Janni Pedersen og Kim Faber står bag bogen med titlen Vinterland, som de debuterede med i 2019. Janni Pedersen er bedst kendt som sit daglige arbejde som studievært og krimireporter på TV2. Tidligere har hun dog arbejdet med dokumentarer for Nordisk Film. Janni Pedersen modtog i 2020 prisen som Årets Nyhedsvært. Denne pris blev kåret af Billedbladets læsere.

Kim Faber er tidligere journalist på Politiken. Her har han arbejdet som blandt andet kultur- og nyhedsreporter i mere end 20 år. Hvis du er mere til lydbøger, så kan du lytte til Vinterland lydbog, som endda er oplæst af Dan Schlosser.