Lydbøger » Violeta

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Violeta Lydbog

4.1/5

Forfatter: Isabel Allende

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis du har læst det mindste fra Isabel Allende, vil du også kunne glæde dig til hendes nyeste udgivelse; Violetta. Det er historien om en kvinde, der ender med at være vidne til en skelsættende begivenhed i nyere tid. Historien om Violetta er endnu en forførende historie om, hvordan det er at være kvinde i en verden, der er præget af mænd. Det er en historie om, hvordan verden påvirker dit liv på godt og ondt, og hvordan du konstant må være på udkig efter de bedste løsninger for at overleve.

Violetta er en historie om at overleve, men det er også en historie om kærlighed og finde sin plads i livet, mens man kæmper for at andre har lov til at gøre det samme.

Informationer:

Oplæser: Pernille Lyneborg
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 15 minutter

Violeta: Handling

Violetta lydbog fortæller historien om et barn, der kommer til verden med flyvende fart en dag, hvor vinden også har fart på i det tumult år 1920. Allerede fra fødslen skiller hun sig ud. For inden da har familien del Valle kun fået sønner. Violetta bliver den første datter ud af en søskendeflok på seks. Det er ikke en let tid Violetta bliver født ind i, og allerede som spæd bliver hendes hjemland, Sydamerika, ramt af den spanske syge i Violetta lydbog gratis. Det tærer hårdt på familien, som stadig er ved at komme sig på de tab, de led under den første verdenskrig.

Mod mange odds klarer familien del Valle sig gennem denne første verdensbegivenhed uden de store mén, men forandringer bliver ved med at dukke op, for hvert hjørne de når i Violetta lydbog. Pludselig rammer Den Store Depression landet, og Violetta og hendes familie står uden noget som helst. Uden mange af deres smukke ejendel må de flytte på landet, hvor der er meget mere ro end de er vant til. Historien i Violetta lydbog gratis skrider stille og roligt frem, som Violetta vokser op til at være en smuk kvinde, der begynder at tiltrække bejlere til familiens landlige hjem.

I løbet af historien fortæller Violetta sin egen historie gennem en række breve, hvor hun skriver om alt lige fra fattigdom, til knuste hjerter, tab og lykke og kærlighedsaffærer fyldt med passion.

Violetta lydbog er lige så meget en historie om, hvordan det er at vokse om som kvinde, som det er historien om en række begivenheder i verdenshistorien, som de fleste kender til. For det er alt sammen dele af Violettas liv, idet hun vokser op.

Om forfatteren: Isabel Allende

De fleste kender til Isabel Allende på grund af hendes nu mest kendte værk, Åndernes hus. Med Violetta beviser hun endnu engang, at hun stadig er i stand til at skrive forførende historier om kvinder, og hvordan verdenshistorien påvirker selv de mindste kvinder i verden.

Det er ikke ukendt for Allende at sætte fokus på emner som kvindernes rettigheder og indflydelsen fra store tyranner på godt og ondt i sine værker. Men samtidig sørger hun også altid for, at der er plads til krig og kærlighed i en fortælling om et enkelt liv.

Allende er selv født og opvokset i Sydamerika, inden hun flyttede til USA, hvor hun stadig bor.