Lydbøger » Virgin River

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Virgin River Lydbog

4.1/5

Forfatter: Robyn Carr

lydbog og e-bog

Introduktion

Virgin River er den smukke fortælling om en kvinde, der i sin sorg vil forsøge at finde et nyt liv. Melinda Melrose har mistet sin mand, og den sorg fortærer hende alt for meget til at hun kan blive boende. Hun vælger derfor at flytte. Med håbet om at kunne starte forfra i en mindre by, hvor minderne om manden ikke følger efter hende.

Men ting bliver ikke altid som man havde håbet, hvilket historien også fortæller om i Virgin River lydbog. For i de små byer holder folk sammen, og det er svært for nye at finde deres plads i et tætknyttet samfund.

Informationer:

Oplæser: Gaia Rosberg
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 36 minutter

Virgin River: Handling

Virgin River er den rørende historie om Melinda Melrose. Efter at have mistet sin mand beslutter hun, at hun har behov for en ændring i livet. Det er den eneste måde, hun kan komme videre og ikke sidde fast i sin sorg over sin mand. Derfor beslutter hun, at et nyt hjem må være svaret. Samtidig siger hun farvel til sit arbejde, som ikke har givet hende andet end stress i lang tid.

Som du kan høre i Virgin River lydbog gratis, vælger Melinda den lille by Virgin River. Den smukke hytte hun havde forestillet sig, skulle være hendes nye start, viser sig dog at være knap så perfekt. Hytten har nemlig brug for mere end blot et par kærlige hænder. Samtidig bliver hun ikke ligefrem taget godt imod på hendes nye arbejde. Faktisk vil hendes nye kollegaer slet ikke have noget med hende at gøre som historien forsætter i Virgin River lydbog.

Drømmen om at finde fred og en ny hverdag forsvinder dag for dag for Melinda. Historien i Virgin River lydbog er kun blevet endnu mere populær, efter Netflix har lavet den til en anmelderrost tv-serie.

Den idyl som Melinda var på jagt efter, bliver konstant afbrudt af det ene eller det andet. Hvad end det er Jack Sheridan, en forhenværende marinesoldat, der føler sit til at påvirke Mels fremtid. Eller om det er et spædbarn, der bliver efterladt på en veranda.

Virgin River, med undertitlen Når solen står op, er den første af mange gode historier om Melinda og hendes nye liv i byen af samme navn.

Om forfatteren: Robyn Carr

Virgin River er skrevet af Robyn Carr, som har gjort hele serien yderst populær. Ikke mindst takket været det faktum, at hele historien er blevet delt med så mange mere takket være Netflix’s serie. Hele serien er hjertevarm og tager fat på rørende familiedramaer, mens nye venskaber alligevel formes.

Hvis du ikke allerede har set tv-serien, bør du begynde på den første historie med Virgin River lydbog gratis. Hele serien er tilgængelig på flere forskellige streamingtjenester.

Når du har lyttet til den første i serien, kan du forsætte med Hvor livet vender.