Lydbøger » Vitello går med kniv

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vitello går med kniv Lydbog

4.4/5

Forfatter: Kim Fupz Aakeson & Niels Bo Bojesen

lydbog og e-bog

Introduktion

Vitello går med kniv er skrevet af de to forfattere Kim Fupz Aakesen og Niels Bo Bojesen. Denne bog er den sjette del i serien, hvor vi har lært Vitello at kende. Vitello er en dreng, der er meget gang i, og der er aldrig kedeligt, når man er i selskab med ham. Lyt til Vitello går med kniv lydbog gratis og hør denne historie, hvor Vitello igen roder sig ud i ballade.

Det fortælles i Vitello går med kniv lydbog, at han ikke er bange for nogen. Det viser sig dog en dag, at tingene kan komme ud af kontrol, og pludselig befinder Vitello sig i en situation, der kan være uoverskuelig.

Informationer:

Oplæser: Nicolas Bro
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 8 minutter

Vitello går med kniv: Handling

Vitello går med kniv er den sjette del af historien, hvor vi følger serien om en dreng, der hedder Vitello. Vitello har fået sit navn, efter moderen har været i Italien, da hun var meget ung, og hun gerne vil mindes denne tid.

I Vitello går med kniv af Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen bliver vi hurtigt introduceret til bogens hovedperson, hvilket er Vitello. Lyt til Vitello går med kniv lydbog gratis og hør om, at Vitello er en hård negl, der går og taler grimt om andre mennesker. Derudover så går han også med kniv, og det fortælles i Vitello går med kniv lydbog, at han ikke er bange for noget.

Det fortælles dog også i Vitello går med kniv lydbog, at Vitello er en opfindsom dreng. Han bor sammen med sin mor i et rækkehus tæt ved ringvejen i den lokale by. Lyt til Vitello går med kniv og hør om, at Vitello har en tendens til hurtigt at få ting til at køre af sporet.

Lyt til Vitello går med kniv og hør alle de sjove, spændende og dramatiske ting, som Vitello får rodet sig ud i. Han er ikke bange for nogen eller noget, og nogle gange går for vidt. Hør Vitello går med kniv lydbog og få del i denne rejse.

Lyt til Vitello går med kniv og følg denne historie, hvor der altid er garanti for spænding. For når man er i selskab med Vitello, så er det aldrig kedeligt, for han har altid noget oppe i ærmet.

Om forfatteren: Kim Fupz Aakeson & Niels Bo Bojesen

Kim Fupz Aakesen og Niels Bo Bojesen er forfatterne til Vitello går med kniv. Kim Fupz Aakesen er først og fremmest kendt for sine børnebøger, der har vist sig at være populære i danske familier. Senere hen gav han sig også i kast med arbejde med filmmanuskripter og som forfatter til voksenlitteratur.

Niels Bo Bojesen er bedst kendt som tegnet. Bojesen beskriver selv, at han har tegnet siden, at han var helt lille og er simpelthen bare fortsat med det. Nu har han arbejdet med at illustrere diverse bøger i mere end 30 år. Bojesen har i selskab med Aakesen vundet Orla-prisen i 2014 for Vitello går med kniv.