Lydbøger » Voksnes løgnagtige liv

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Voksnes løgnagtige liv Lydbog

4/5

Forfatter: Elena Ferrante

lydbog og e-bog

Introduktion

Giovanna er vokset op i en velhavende familie i Italien i en tryg og rolig tilværelse. Man skal dog ikke bevæge sig særligt langt ud af det trygge kvarter, før man kommer til et langt fattigere kvarter. Det er her, at Giovannas smukke, men forstyrrede tante Vittoria er bosat. Den velhavende del af familien, som Giovanna er opvokset hos, vil ikke have noget med Vittoria at gøre, og dette pirrer Giovannas nysgerrighed.

Giv dig i kast med denne fortælling af Elena Ferrante og hør om, hvordan der opstår et hemmeligt men smukt venskab mellem Giovanna og Vittoria. For Giovanna er det vigtigt at lære sin tante at kende på trods af, at resten af familien har slået hånden af hende.

Informationer:

Oplæser: Tammi Øst
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer

Voksnes løgnagtige liv: Handling

Voksnes løgnagtige liv, der er skrevet af Elena Ferrante, introducerer os til teenageren Giovanna, der lever i Napoli i slutningen af halvfemserne. Det fortælles i Voksnes løgnagtige liv, at Giovanna er vokset op i en velhavende familie. Voksnes løgnagtige liv lydbog fortæller dernæst, at Giovanna har en forstyrret tante, som hedder Vittoria boende længere nede ad bakken i et langt fattigere kvarter.

Lyt til Voksnes løgnagtige lydbog gratis og hør om, hvordan den velhavende del af familien ikke vil kendes ved Vittoria. Der går dog ikke længe i Voksnes løgnagtige liv, før der udvikles et venskabeligt forhold mellem de to familiemedlemmer.

Voksnes løgnagtige liv er en smuk fortælling, der handler om mange vigtige emner såsom opvækst og arv, familie og alt derimellem. Lyt til Voksnes løgnagtige liv lydbog gratis og hør om, hvordan Giovanna finder sin plads i familien. Voksnes løgnagtige liv er en fortælling om, hvordan to mennesker, der kommer fra den samme familie, kommer til at leve vidt forskellige liv.

Giv dig i kast med Voksnes løgnagtige liv lydbog og hør om, hvordan Giovanna formår at fastholde viljen til at lære sin tante at kende, selvom resten af familien har slået hånden af hende og mest af alt ønsker at glemme, at hun overhovedet eksisterer.

Elena Ferrante formår med sin skrivestil at fortælle denne fortælling på en spændende og smuk måde. Persongalleriet i Voksnes løgnagtige liv er rigt, og du kan få del i det lige nu. Hvis du foretrækker lydbøger, så kan du i stedet vælge af lytte til Voksnes løgnagtige liv lydbog, der nu er tilgængelig på dansk.

Om forfatteren: Elena Ferrante

Voksnes løgnagtige liv er en fortælling, som er blevet skrevet af italienske Elena Ferrante. Udover dette værk er denne forfatter nok bedst kendt for hendes bogserie ”Napolitanske Noveller”, der indeholder i alt fire bøger. Oprindeligt blev de mange værker skrevet på italiensk og udgivet i Italien, men senere hen er de blevet oversat til mange forskellige sprog.

Elena Ferrante er i dag anerkendt for sine litterære kundskaber på den internationale scene. For eksempel har Time magasinet placeret hende på top-100-listen over mest indflydelsesrige personer i 2016. Det er dog vigtigt at nævnte, at forfatterens identitet er ukendt, for Elena Ferrante er et pseudonym. Dog er der mange teorier om, hvem forfatteren i virkeligheden er.