Lydbøger » Vold og magt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Vold og magt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Elsebeth Egholm

lydbog og e-bog

Introduktion

For sjette gang tager Elsebeth Egholm læseren med Dicte Svendsen på arbejde, da Dicte selv bliver inddraget i en dramatisk eftersøgning. Læseren skal holde hovedet koldt, når tingene først begynder at få fart på i Vold og magt, og når folk med magt begynder at misbruge denne.

Vold og magt fortsætter den spændende serie om Dicte og de valg i livet, som hun pludselig bliver nødt til at nærstudere igen for at finde ud af, hvad der forsat skal hænge sammen i hendes hverdag i Vold og magt.

For læsere, der tidligere har læst de andre bøger i serien om Dicte, er det et genkendeligt gensyn med Dicte og den omgangskreds, som vi har lært at kende sammen med hende.

Informationer:

Oplæser: Puk Sharbau
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 8 minutter

Vold og magt: Handling

Vold og magt lydbog tager læseren med til Århus, hvor Dicte forsøger at finde tilbage til en nogenlunde normal hverdag. Det er svært med de oplevelser, som bliver ved med at hjemsøge hendes hukommelse. Men Dicte er fast besluttet på, at hverdagen ikke skal plages af fortiden.

Desværre har andre mennesker nogle helt andre planer, som også kommer til at involvere Dicte i Vold og magt lydbog gratis.

På en og samme dag er der pludselig to bombeeksplosioner, som kommer alt for tæt på Dicte og den hverdag, hun forsøger at holde sammen på. Den første bombe sprænger i et solcenter, hvor det var meningen, at Dicte skulle have været, hvis ikke hun var blevet nødt til at ændre planer i sidste øjeblik i Vold og magt lydbog. Og kun ganske få minutter efter sprænger endnu en bombe i en bil, der tilhører Francesca Olsen. Francesca var en borgmesterkandidat med rygende fart på sin karriere, som det var planlagt, Dicte skulle mødes med selvsamme eftermiddag, som bomben sprang i Vold og magt lydbog gratis.

Foruden den allerede mistænkelige placering af de to bomber, bliver der også fundet DNA-spor, som kobler Dicte yderligere ind i eftersøgningen. Det viser sig, at DNA fra solcenteret tilhører den søn, som Dicte har bortadopteret, og som på nuværende tidspunkt er som sunket i jorden i Vold og magt lydbog.

Det afholder ikke Dicte fra at starte sin egen undersøgelse, og hun befinder sig pludselig på en rejse i sit liv, der gør hende opmærksom på en række valg og se dem i øjnene igen.

Om forfatteren: Elsebeth Egholm

Elsebeth Egholm startede egentligt sin tastaturkarriere bag et klaver. Det var ikke lige i kortene, at hun skulle være kriminalforfatter, men skæbnen ville det anderledes, og i 1999 fik hun udgivet sin debutroman. Serien om Dicte har taget Danmark med storm, og da serien blev filmatiseret til TV 2 med Iben Hjejle i titelrollen, blev den blot mere populær. Hvis du ønsker at starte på serien om Dicte, bør du begynde med den første i serien, Skjulte fejl og mangler, hvor du lærer Dicte at kende. Herfra kan du læse frem til den sjette bog, som er Vold og magt, og senere afslutte serien med Dødvægt.