Lydbøger » Vores lille hemmelighed

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Vores lille hemmelighed Lydbog

4.2/5

Forfatter: Toni Maguire

lydbog og e-bog

Introduktion

Vores lille hemmelighed er en hjerteskærende og sand fortælling, der kan forfærde enhver læser med en familiehistorie, som ingen bør befinde sig i. Det er den sande fortælling fra Toni Maguire, som en gang for alle lægger alle kortene på bordet og fortæller om den barndom, der gav hende mentale ar for livet. En barndom som intet barn bør udsættes for.

Vores lille hemmelighed portrætterer et ægteskab med splid og frygt, som i sidste ende går ud over Toni, fordi hendes mor ikke tør sige faderen imod. I flere år lider Toni under faderens overgreb i den ene eller anden forstand, og selv efter Toni finder modet til at sige det til sin mor, bliver hun tiet ihjel af frygt for resten af samfundets stille dom.

Informationer:

Oplæser: Line Hesdam
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 25 minutter

Vores lille hemmelighed: Handling

Vores lille hemmelighed lydbog er både en nødvendig og skræmmende fortælling, mest af alt fordi den er sand. Det er det faktuelle aspekt, som gør bogen det mere hjerteskærende og sætter en masse tanker i gang. Vores lille hemmelighed lydbog gratis er Toni Maguires egen historie, som på overfladen ligner enhver anden idyllisk barndom. Men så snart du begynder at pille i facaden, falder den fra hinanden og afslører den brutale sandhed, som Toni måtte leve med i alt for mange år.

Toni Maguire var kun seks år gammel, da hendes far forgreb sig på hende første gang. Faderens charme og evne til at overbevise Toni om, at ingen alligevel ville tro på hende, hvis hun fortalte det til nogen endte med, at Toni led under faderens lyster i flere år. Gang på gang blev faderen ved med at sige, at ingen ville elske hende bagefter, hvis hun fortalte det. Samtidig med at de ville sige, det var hendes egen skyld. Og Toni blev ved med at tro på ham i Vores lille hemmelighed lydbog.

Indtil en dag hvor hun endelig fandt modet til at fortælle det til sin mor. Desværre bad moderen hende blot om aldrig at nævne det igen, og overgrebene fortsatte i det skjulte med moderens viden derom. Vores lille hemmelighed lydbog forblev en hemmelighed bag familiens private vægge.

Da Toni er 14 år gammel ender et overgreb med, at Toni bliver gravid, og da finder hun igen modet til at fortælle om den skamfulde hemmelighed. Desværre fik faderen ret, og samfundet skyldte skylden tilbage på Toni til trods for, at faderen blev sendt i fængsel.

Udskudt af sin familie og omgangskreds befandt Toni sig i en verden påvirket af en depression og en mislykket abort, der næsten havde kostet hende livet i Vores lille hemmelighed lydbog gratis.

Om forfatteren: Toni Maguire

Toni Maguire overkom sin barndom og de traumer, den havde efterladt hende med. Det gjorde hun ved at skrive sine biografiske bøger, hvoraf Vores lille hemmelighed er den ene af to. Den anden er endnu ikke oversat til dansk endnu. 

Toni Maguire indså, at det at skrive om sin fortid hjalp hende til at erkende, at det aldrig var hendes fejl, i modsætning til hvad hendes omgangskreds dengang havde fortalt hende. Dette inspirerede hende til at skrive andres traumatiske fortællinger om deres frygtelige barndom. I skrivende stund har hun fået udgivet mere end 1,5 millioner bøger på verdensplan, hvor hun er med til at nedbryde tabuer om traumatiske emner, som Vores lille hemmelighed er et godt eksempel på.