Lydbøger » Vores sommer i Provence

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Yndigt land Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jennifer Bohnet

lydbog og e-bog

Introduktion

I Provence kan der ske hvad som helst. Det er en by, der summer af sommer og eventyr, der venter lige rundt om hjørnet. Vores sommer i Provence er netop en bog om sommer og oplevelser, der kun kan findes i Provence, når hverdagen skal på afstand.

Vores sommer i Provence er historien om tre kvinder, der hver har deres helt personlige grund til at rejse til Provence. En er på flugt fra kærligheden, en er usikker på hvilken vej, fremtiden skal styres efter og en sidste skal finde ud af, om hun kan finde ud af livet uden sin evige støtte.

I Vores sommer i Provence kommer læseren med på en noget anderledes ferie, der kommer til at vende op og ned på livet for mere end disse tre kvinder.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 42 minutter

Yndigt land: Handling

Vores sommer i Provence lydbog begynder med Amy, der får en rigtig god ide om at åbne sit refugium for tre heldige kvinder. Hendes intentioner er at sørge for en ferie, hvor de har mulighed for at komme væk fra hverdagen og slappe af i smukke omgivelser. Amy har ingen anelse om, at opholdet i Provence ved den franske Riviera kommer til at gøre meget mere end sørge for afslapning for de tre kvinder i Vores sommer i Provence lydbog gratis.

Chelsea har lige mistet sin mor og er i dyb sorg. Det hjælper ikke på det hele, da kæresten gør deres forhold forbi på ydmygende maner. For Chelsea kan en ferie være svaret på hendes sorger, som kan få hende på rette vej tilbage til livet i Vores sommer i Provence lydbog.

Victoria har måtte vinke farvel til alle sine børn, som nu lever deres eget liv. Det betyder også, at hun nu står foran en skillevej i livet. Hendes hjerte er fyldt med forventning og håb, men er hun modig nok til at tage det første skridt?

Matilda er lige blevet enke, og sorgen over at miste sin elskede mand er stadig dyb. De havde en fælles drøm om at udleve deres sidste dage i Frankrig, men nu må Matilda spørge sig selv, om hun kan eller vil gøre det uden sin mand i Vores sommer i Provence lydbog gratis.

De tre kvinder ankommer til Provence uden at vide, at den lille ferie vil komme til at ændre deres liv for altid. De fire kvinder ender med at knytte stærke venskabsbånd. Og jo mere de lærer hinanden at kende, bliver opholdet i Provence en slags mellemstation for dem alle, inden de kan træffe en beslutning om, hvor deres liv nu skal føre dem hen i Vores sommer i Provence lydbog.

Om forfatteren: Jennifer Bohnet

Jennifer Bohnet kan et eller andet med at skrive hjertevarme historier, der enten får dig til at smile med hele hovedet, eller græde til du ikke har flere tårer tilbage. Vores sommer i Provence er en af den slags bøger, der varmer dig helt ind i hjertet med nye venskaber og smukke livshistorier.

Hvis du har modet på at vil læse flere smukke historier om Frankrig og landets tillokkende byer og natur, kan du altid fortsætte med Den franske villa eller En fransk affære, som Jennifer Bohnet også har skrevet. Det er nogle af de perfekte bøger, du selv kan tage med på en strandferie i Frankrig, og opleve de smukke områder, der bliver beskrevet i bøgerne.