Lydbøger » Wim Hof-metoden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Wim Hof-metoden Lydbog

3.9/5

Forfatter: Wim Hof

lydbog og e-bog

Introduktion

Wim Hof, også kendt som ”Ismanden”, kom på alles læber, da han sad 2 timer i isvand og klatrede på Mount Everest iført shorts. Her blev offentligheden for første gang klar over, at der er noget helt specielt ved Wim Hof-metoden. Forfatteren til Wim Hof-metoden argumenterer dog for, at han simpelthen har lært at styre sin biologi for at overvinde vores vanebetingede reaktion på kulde.

Lyt til Wim Hof-metoden lydbog gratis og hør Wim Hof fortælle historien om, hvordan han udførte disse unikke bedrifter. Derudover kan du i Wim Hof-metoden lydbog også få en større indsigt i, hvordan vi selv kan være med til at styre vores sundhed.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 7 timer og 33 minutter

Wim Hof-metoden: Handling

For de fleste mennesker er Wim Hof kendt som ”Ismanden”, hvilket skyldes, at han blandt andet har siddet i isvand i timevis og klatret på Mount Everest iført et par shorts. Disse bedrifter fortalte os, at der er noget unikt ved Wim Hof. Med udgivelsen af Wim Hof-metoden markeres den første bog, hvor Wims vision fremlægges. Wim Hof-metoden kan således siges at være en grundig introduktion til, hvad Wims vision er, og hvordan metoden fungerer.

Men skyldes Wim Hofs enestående bedrifter, at der er noget unikt ved Wim Hof, eller kan vi alle lære noget af det, der beskrives i Wim Hof-metoden lydbog. Forfatteren er i skrivende stund indehaver af 26 verdensrekorder, og hans præstationer peger i retning af, at der er noget på spil, som vi ikke helt forstår. Wim Hof-metoden har nemlig vist, at menneskets sundhed kan kontrolleres gennem en række teknikker.

Lyt til Wim Hof-metoden lydbog gratis og få del i, hvordan det er muligt at styre sin sundhed og vitalitet. Wim Hof beskriver blandt andet, hvordan det er muligt at styre sit åndedræt og sin bevidsthed. Ifølge Wim Hof-metoden er dette grundlaget for, at man kan komme til at overvinde det, der beskrives som kulturel programmering. Ifølge Wim Hof-metoden er den kulturelle programmering det, der gør os syge og små.

Du kan nu lytte til Wim Hof-metoden lydbog og høre om, hvordan det er muligt at overvinde vanebetingede reaktioner på kulde. I sidste ende har Wim Hof-metoden til formål at forsøge at kunne styre sin biologi, hvorved det er muligt at tage kontrol med og styre sit liv igen.

Om forfatteren: Wim Hof

Wim Hof er af de fleste mennesker bedst kendt som ”Ismanden”. Han har fået dette tilnavn på grund af sine enestående evner til at kunne modstå selv den mest ekstreme kulde. Blandt andet inkluderer Wim Hofs tidligere bedrifter, at han har siddet helt stille i isvand i 2 timer samtidig med, at han formåede at opretholde en stabil kropstemperatur. Derudover indeholder Wim Hofs CV, at han har klatret rundt på Mount Everest kun iført et par shorts.

I Wim Hof-metoden, som er forfatterens første bog, fremlægger han sin vision og giver grundige instruktioner til, hvordan det skal føres ud i livet.