Lydbøger » Wonderscape

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Wonderscape Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jennifer Bell

lydbog og e-bog

Introduktion

Wonderscape starter ikke blidt ud, men til gengæld bliver du hurtigt inddraget i en eventyrlig fortælling, du ikke kommer til at glemme lige med det samme. Det er historien om de tre venner, Arthur, Cecily og Ren, der en dag kommer ud for en voldelig havenisseeksplosion, der kun er begyndelsen på en uvirkelig dag.

Snart befinder de sig i et helt andet årstal ude i fremtiden, og de er blevet placeret midt i et farligt spil, der ikke lader sig narre af nogen. I Wonderscape må de tre venner nu bruge al deres kløgt for at overgå historiens mange bump på vejen.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 8 timer og 35 minutter

Wonderscape: Handling

Wonderscape lydbog starter noget dramatisk med en overraskende eksplosion af en flok havenisser. Det forhindrer Arthur fra at komme i skole, for selvfølgelig er det noget, han finder nødvendigt at undersøge sammen med sine venner Ren og Cecily. Men i løbet af deres efterforskning af et tilsyneladende forladt hus opdager de pludselig, at de ikke længere befinder sig i det tomme hus i Wonderscape lydbog gratis. 

I stedet befinder de tre venner sig ombord på et overraskende stort skib ved navn The Prinzipia. Det viser sig at være et ikke helt almindeligt skib. Ejeren er ingen anden end Isaac Newton, og skibet er et decideret research-skib. Som om det ikke var nok, er de også blevet en del af et spil, hvor de nu må bruge al deres kløgt for at slippe levende ud af i Wonderscape lydbog.

De tre venner er uvidende rejst frem i tiden til året 2473, hvor de ufrivilligt er blevet en del af det populære eventyrspil kaldet Wonderscape. Spillet er en kombination af eventyr fra de kendte computerspil og en detaljeret historietime. Som historien fortsætter i Wonderscape lydbog gratis må de tre venner finde hjælp hos en lang række personer, de normalt kun har læst om i historiebøger, hvis de skal forsøge at komme helskindet gennem spillet.

Wonderscape lydbog er en fantastisk kombination af eventyr for unge læsere, der er glade for tidsrejser, eventyrspil og hjernevridende gåder. Historien er blevet sammenlignet med andre historier som Jumanji i samspil med Ready Player One, hvilket ikke siger så lidt om en overbevisende fortælling.

Om forfatteren: Jennifer Bell

Wonderscape er den første i en serie fra Jennifer Bell, der første gang udkom med den hæsblæsende historie tilbage i 2020. Før hun skrev sin første roman, har hun arbejdet rigtig mange år som børnebogsælger i en af de største boghandlere i London. Her brugte hun hver dag på at høre på børn fortælle om deres yndlingseventyr, hvilket blev begyndelsen for Bell til at skrive hendes egen historie i sine frokostpauser.

Wonderscape er en perfekt bog for mellemtrinnet, og hvis du vil prøve flere af Bells eventyrlige titler, kan du gå i kast med serien De ualmindelige eller Vilde agenter.