Lydbøger » Yndigt land

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Yndigt land Lydbog

4.1/5

Forfatter: Claus Holm Thomsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Yndigt land er en brutal historie om, hvor galt det kan gå, når man drager de forkerte antagelser alt for hurtigt. Det er historien om en dreng, der ikke ved bedre, og derfor heller ikke altid har kontrol over sine handlinger.

Yndigt land tager læseren med til Langeland, der på overfladen lyder som et smukt sted. Men som mange andre steder i verden, er der lige dele korruption og forfald at finde, hvis blot man ved, hvor man skal kigge. Da en kvinde findes død i sit eget hjem, drager politiet straks en konklusion på mordstedet. Men er det den rigtige konklusion? Journalisten Rosa Rohde kan ikke lade være med at stille spørgsmålstegn ved hele scenariet i Yndigt land.

Informationer:

Oplæser: Janek Lesniak
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 16 minutter

Yndigt land: Handling

Yndigt land lydbog begynder med en død. En mor bliver fundet død i sit eget hjem, og det eneste vidne, til hendes alt for tidlige afgang fra denne verden, er hendes retarderede søn. Dennis sidder stadig og forsøger at komme i kontakt med sin mor, da politiet ankommer for at gøre noget ved sagen i Yndigt land lydbog gratis.

Moderen har blod over det hele, mens hendes krop er bleg på en ganske mærkværdig måde. Dennis er næsten lige så indsmurt i blod som moderen er, hvilket ikke siger så lidt, eftersom Dennis heller ikke har noget tøj på. På gulvet ved siden af dem ligger der en hammer. Det er tydeligt at se, hvilke konklusioner politiet er hurtige til at finde frem til i Yndigt land lydbog.

Det er ikke normalt, at Langeland trækker overskrifter med en død som denne. Men for de lokale, er de heller ikke voldsomt overrasket. For selv på Langeland findes der de grimme sider af samfundet med voldtægt, fattigdom, indavl, druk og sidst men ikke mindst også mord. Langeland har også børn, som ikke har gode forhold til deres forældre. Nogle børn kan måske endda finde på at dræbe deres mor med en stålhammer i Yndigt land lydbog.

Hos politiet er der ingen tvivl, og Dennis anholdelse er kun første skridt i hans dom, men der findes mennesker, som ikke er så overbevist om Dennis’ skyld. En af dem er en lokal journalist, Rosa Rohde. Sammen med sin sommergæst, Marcel Hansen, begynder de selv at undersøge sagen nærmere. Sammen dykker de ned i kultureliten på Langeland, og ser nærmere på de besøgende luksusturister såvel som underklassen i Yndigt land lydbog gratis.

Om forfatteren: Claus Holm Thomsen

Med Yndigt land har Claus Holm Thomsen skrevet en kriminalroman, der stiller spørgsmålstegn til, hvordan vi nogle gange er alt for hurtige på aftrækkeren. Han sætter fokus på, hvor nemt det er at anklage de svage i samfundet for forbrydelser, de ikke nødvendigvis har begået. Men derfor gøres det alligevel, fordi det er den nemme løsning.

Det er ikke første bog fra Claus Holm Thomsen, og hvis du har mod på at læse flere bøger af samme forfatter, kan du eventuelt fortsætte med Kærlighed på udebane eller Elsker dig for evigt. Det er solide krimier, som du oprigtig bliver nysgerrige på at finde ud af mere om.