Lydbøger » Yngre med årene

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Yngre med årene Lydbog

4.7/5

Forfatter: Bente Klarlund Pedersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Yngre med årene af Bente Klarlund Pedersen giver et videnskabeligt syn på, hvordan kroppen biologisk set ændrer sig med tiden. Lær generelt om mennesket, mens du dykker ned i emner som kost, rygning, alkohol og motion. Find ud af, hvordan man kan leve et sundt og længere liv.

For vores forfatter, Bente Klarlund Pedersen, behøver et sundt liv ikke være et surt liv. Der skal nemlig være plads til pauser med samvær med venner, vin, sex og andre elementer, der giver din hverdag et boost.

Hvis du føler, at du har for travlt til at læse bogen, så kan du lytte til Yngre med årene lydbog gratis. Yngre med årene lydbog er oplæst af Bente Klarlund Pedersen selv.

Informationer:

Oplæser: Bente Klarlund Pedersen
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 4 timer og 26 minutter

Yngre med årene: Handling

Yngre med årene er et værk, der er skrevet af Bente Klarlund Pedersen. Pedersen er professor, og hun går videnskabeligt til værks, når det kommer til at give råd med hensyn til livsstil. Helt specifikt taler Pedersen om, hvordan cellerne i din krop biologisk set bliver yngre og yngre, som tiden går. Derfor er Yngre med årene også en bog, der henvender sig til alle, der har et ønske om at leve et langt liv uden problemer med sygdom.

Lyt til Yngre med årene lydbog og lær mere generelt om mennesker. Hør om emner fra kost, videre til rygning og alkohol og slut af med at høre om motion i Yngre med årene. Bente Klarlund Pedersen går i Yngre med årene videnskabeligt til værks, mens hun forsøger at informere dig om, hvordan du kan komme til at leve et længere og sundere liv.

For Bente Klarlund Pedersen handler et sundt liv ikke bare om, at man skal spise sundt og motionere. Hun fokuserer nemlig på, at man også har tid til pauser. I disse pauser kan der være tid til elementer som samvær med venner, sex, vin og lignende.

Lyt til Yngre med årene lydbog gratis og få forskningsbaserede råd til et godt og sundt, som du kan benytte i dit eget liv. Det at have et sundt liv behøver ikke være en sur tjans, hvor du ikke har tid til det, som du brænder for. Lyt til de gode, som forfatteren Bente Klarlund Pedersen har samlet til dig i værket Yngre med årene lydbog.

Om forfatteren: Bente Klarlund Pedersen

Bente Klarlund Pedersen er forfatter til Yngre med årene. Denne bog beskæftiger sig med nogle af de erfaringer, som hun har skaffet sig med sit arbejde med forskning inden for, hvordan motion og fysisk arbejde påvirker kroppen. Til dagligt er Pedersen leder af ’Centre of Inflammation and Metabolism’, der er en afdeling på Københavns Universitet.

Forfatteren til Yngre med årene har også en lang række videnskabelige artikler på CV’et gennem sit arbejde på Københavns Universitet. Hvis du er mere til lydbøger, så kan du lytte til Yngre med årene lydbog gratis. Lydbogen er endda oplæst af Bente Klarlund Pedersen selv.