Lydbøger » Zarens guld

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Zarens guld Lydbog

4/5

Forfatter: Martin Winckler Carlsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvor er Zarens guld opbevaret, som hørte til den sidste kejser af Rusland og hans familie? Blev det stjålet, eksporteret ud af landet, eller noget helt tredje? I Zarens guld lydbog stilles der spørgsmål til mysteriet. Efter den famøse zar Nikolaj 2. og hans familie blev sendt i eksil og henrettet af bolsjevikkerne, stillede flere historikere og nysgerrige individer sig disse spørgsmål.

At den russiske Zar døde rejste mange spørgsmål om hvem der havde guldet, og hvor det kunne være henne. Dette er stadig en gåde for historikere flere hundrede år efter Zarens død. Zarens Guld fokuserer nemlig på denne gåde.

I Zarens Guld kan du læse mere om gåden, og måske komme tættere på et svar på det hidtil ukendte mysterie. Det er også muligt at lytte til Zarens guld lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 36 minutter

Zarens guld: Handling

Zarens guld lydbog hører til genren krimi samt thriller, som fokuserer på gåden der har holdt historikere og interesserede i mystikkens verden i beskæftigelse i hundrede år. Zarens guld er en blanding af fiktion samt fakta. I Zarens guld er det historiske aspekt vedrørende zar Nikolaj 2. af Rusland korrekt, men spørgsmål til eksistensen af gåden om guldet er dramatiseret, da det hører til genren thriller og krimi.

Denne dramatisering er med til at fange læserens opmærksomhed, og gør gåden om guldet endnu mere spændende. Hundrede år efter Zarens død bliver en journalist ved navnet Maja Moberg opsøgt. Maja Moberg opsøges af en ældre kvinde med demens.

Den ældre demente kvinde giver journalisten Maja Moberg ledetråde, som hjælper hende med at komme tættere på sandheden om guldet. Disse ledetråde leder dog Maja Moberg til det danske kongehus. I Zarens guld lydbog følges journalisten Maja Moberg og blandt andet hendes optegnelse af det danske kongehus, i det hun stadig leder efter svar på den hundrede år gamle gåde. Lyt til Zarens guld lydbog gratis, og følg Maja Mobergs journalistiske arbejde og opfølgning af ledetrådene.

Hør hvordan grådige forbrydere prøver at få fingrene i det journalistiske arbejde, ved at sabotere selve Maja Moberg. Følg med i hvor langt de vil gå for at forhindre at andre finder guldet, blot for at få fingrene i guldet før offentligheden.

Forbrydernes naivitet for at finde guldet først leder også til kritiske situationer for journalisten, i det forbryderne vil gå ekstreme længder for at skaffe alle former for forhindringer af vejen. Også om det gjaldt at rydde et andet menneske af sporet.

Om forfatteren: Martin Winckler-Carlsen

Den danske forfatter født i 1968 ved navn Martin Winckler-Carlsen, har en tendens til at skrive krimi- og konspirationsværker. Martin Winckler-Carlsens debuterede sit første værk “Det Revolutionære Råd” i 2014, og har siden da bragt flere værker til verden. Martin Winckler-Carlsens værker præges ofte af indsigt i både danske og russiske forhold, og han formår at opretholde spændingen hos læseren helt frem til slutningen. Zarens guld lydbog blev offentliggjort i 2016, og indgår i serien Det Revolutionære Råd.

I 2016 udkom romanen Zarens guld, og blot ét år efter blev thrilleren Attentat udgivet, en bog på 373 sider. Denne findes også som lydbog.