Lydbøger » Zelenskyj

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Zelenskyj Lydbog

4.1/5

Forfatter: Serhij Rudenko

lydbog og e-bog

Introduktion

For første gang kan danskere nu blive klogere på den ukonventionelle præsident i Ukraine. Zelnskyj fortæller den overraskende historie om en mand, der gik fra at blive betragtet som sjov til en mand, der bliver taget ganske alvorligt. Ingen i verden havde forudset den rolle, som Zelenskyj blev skubbet ud i, da Rusland påbegyndte deres uofficielle krig mod Ukraine. Ej heller havde nogen regnet med, at en tidligere komiker ville stå så stærkt, som Zelenskyj har gjort for sit land i al den tid.

Zelenskyj lydbog fortæller den livshistorie, som resten af verden ikke nødvendigvis er bekendt med. Det er første gang, at vi danskere kan høre den komplette historie.

Informationer:

Oplæser: Tobias May Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 5 timer og 51 minutter

Zelenskyj: Handling

Zelenskyj lydbog fortæller den sande historie om en mand, som hele verden pludselig kan sætte ansigt på. Det lå måske ikke ligefrem i kortene, at Volodymyr Zelenskyj skulle være præsident for Ukraine. Men sådan endte det alligevel overraskende positivt. I sin tid blev han betragtet som en politisk novice. Han startede først sin politiske karriere tilbage i 2018, som en slags opfølgning på sin underholdningskarriere. Siden begyndelsen af 2010’erne var han nemlig en del af et politisk satireprogram, som han senere gjorde til virkelighed.

Som du kan høre i Zelenskyj lydbog gratis, kom det også bag på mange, at denne mand gik fra at være komiker til en dag at være landets præsident. Men det var nu engang sådan det blev, og en af de hårdeste opgaver i Zelenskyjs politiske karriere begyndte.

I hele sin periode som præsident har Zelenskjyj arbejdet hårdt for folket. Men på intet tidspunkt har han arbejdet så hårdt, som da Rusland begyndte deres invasion. Denne del af historien er unægtelig en vigtig del, som der bliver fortalt meget mere om i Zelenskyj lydbog i flere detaljer. Det er historien om, hvordan en skuespiller og komiker pludselig måtte påtage sig rollen som uerfaren krigsleder. Det blev en rolle, som medierne greb fat i. Og det blev en rolle, som blev en del af Zelenskyjs politiske profil.

Zelenskyj er bogen om manden, og hans livshistorie. Men det er også fortællingen om, hvordan denne ene mand blev så betydningsfuld for Ukraine og dets indbyggere. Og hvordan han ene mand vil gøre langt mere for sit land end så mange andre mennesker.

Om forfatteren: Serhij Rudenko

Zelenskyj er den første bog om den ukrainske præsident, som er oversat til dansk. Bogen er skrevet af Serhij Rudenko, som er ganske ukendt på det danske bogmarked. Ikke desto mindre er fortællingen i Zelenskyj en, du ikke må gå glip af.

Det er historien om en mand, der bakker op om sit land, selv når resten af verden ikke forventer det. Hvis du har hørt mange andre profiler om verdens ledere, bør du ikke snyde dig selv for denne. Du kan lytte til Zelenskyj lydbog gratis på mange forskellige streamingplatforme. Her vil du lære meget mere om manden og profilen, og hvordan de to smelter sammen i offentligheden.