Lydbøger » Zornigkuren

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Zornigkuren Lydbog

4/5

Forfatter: Lisbeth Zornig Andersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Zornigkuren fortæller om et mindeværdigt år i forfatter Lisbeth Zornig Andersens liv. Det er en fortælling fyldt med hormoner, ændring af kostvaner, svingende selvværd og en krop, der er i forandring. Lyt til Zornigkuren lydbog og få et indblik i de erfaringer, som Lisbeth Zornig Andersen opnåede i løbet af dette år.

I Zornigkuren finder du konkrete eksempler på, hvilke ændringer i kosten, som du selv kan foretage. Få forfatterens eget indblik i de fysiske og psykiske effekter af drastisk at skifte kostvaner. Giv dig i kast med Zornigkuren lydbog gratis og kom tættere på at levere et sundere, og forhåbentligt gladere, liv.

Informationer:

Oplæser: Annette Grunnet
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 5 minutter

Zornigkuren: Handling

Zornigkuren er titlen på en bog af Lisbeth Zornig Andersen, og Zornigkuren lydbog er oplæst af forfatteren selv. Her følger vi Lisbeth Zornig Andersens egen historie omkring et år i hendes liv, der var fyldt med kost, krop og svingende selvværd. Forfatteren fortæller, at hun efter et års arbejde formåede at tabe 10 kilo.

Derfor kan det siges, at Zornigkuren er forfatterens eget bud på en guide med konkrete tips til, hvordan man selv kan komme ud på en rejse som denne. Lyt til Zornigkuren lydbog gratis og få del i de tips, som Lisbeth Zornig Andersen har opsamlet gennem et år, hvor hun selv var plaget af kost, krop og selvværd.

Forfatteren beskriver selv, at Zornigkuren indeholder konkrete eksempler på, hvordan man kan komme til at leve et gladere og sundere liv. Hun sætter selv fokus på, hvordan kosten har en fysisk indvirkning, og hvordan dette kan manifestere sig i, at man kommer til at leve et gladere og sundere liv.

I Zornigkuren vil du komme til at høre om antiinflammation, sex, vinterbadning, tarmbakterier, mormormad, lykke hormoner og meget, meget mere i denne boldgade. Lyt til Zornigkuren lydbog og få et indblik i, hvordan du efter forfatterens mening selv kan komme til at leve et sundere liv.

Forfatteren til Zornigkuren har ikke selv en uddannelse inden for kost, men hun giver her sin egen fortælling om, hvad hun gik i gennem i løbet af dette år, og hvordan hun selv kom til at leve et sundere liv. Zornigkuren samler således den information, som hun selv indsamlede.

Om forfatteren: Lisbeth Zornig Andersen

Lisbeth Zornig Andersen er en dansk økonom, forfatter og debattør. Hun er blandt andet kendt for at have skrevet Zornigkuren og selvbiografien ”Zornig – vrede er mit mellemnavn”, men har også givet sig i kast med diverse dokumentarer. Specielt dokumentaren ”Min barndom i helvede” fik en del omtale, da det er en fortælling, hvor hun fortæller om en barndom med seksuelle overgreb og svigt i hjemmet.

Andersen har tidligere været formand for Børnerådet og har startet en fond, der fokuserer på at få mennesker med Aspergers syndrom i arbejde. Generelt har hun ud fokus på at hjælpe andre mennesker, der er socialt udsatte.