Aftentid og morgengry Lydbog

4.5/5

Forfatter: Ken Follett

lydbog og e-bog

Introduktion

Kunne du lide universet, som forfatter Ken Follett bragte os, da han udgav Jordens Søjler? Så vil du blive glad for værket med titlen Aftentid og morgengry. Dette er nemlig en fortælling, der udspiller sig i selvsamme by, men blot 30 år tidligere end begivenheder i Jordens Søjler.

Follett tager læseren med tilbage 1000 år i historien til Kingsbridges, der er fyldt med daglige kampe og blodudgydelser.

Lyt til aftentid og morgengry gratis og følg en historie fyldt med kærlighed, ambitioner og håb for fremtiden. Følg de tre hovedpersoner i Aftentid og morgengry og find ud af, om de opnår de drømme, som de har.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 29 timer og 14 minutter

Aftentid og morgengry: Handling

Denne historie, kaldes Aftentid og morgengry, underbygger det univers, som Ken Follett først introducerede til os med værket Jordens Søjler. Denne fortælling foregik i Kingsbridges, hvor vi fulgte byens indbyggere, og det er i den selvsamme by, at Aftentid og morgengry udspiller sig. Forskellen er blot, at vi nu er 30 år tidligere end Jordens Søjler. På dansk er Aftentid og morgengry lydbog også tilgængelig.

Her kan du nu tage på en rejse fyldt med kærlighed, vold, ambitioner, drømme, håb, ære og intriger. Historien i Aftentid og morgengry lydbog finder sted for mere end 1000 år siden i England., nærmere bestemt i år 997. England bliver angrebet fra alle sider og står til at blive belejret. Kongens magt er svækket, og der er en generel udnyttelse af de svageste mennesker i samfundet.

Aftentid og morgengry lydbog er fyldt med daglige kampe og blodsudgydelser, og vi følger i løbet af Aftentid og morgengry tre forskellige personer. Den første er en munk med syn for fremtiden. Den næste er en normannisk kotesse, m