Lydbøger » Aftentid og morgengry

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Aftentid og morgengry Lydbog

4.5/5

Forfatter: Ken Follett

lydbog og e-bog

Introduktion

Kunne du lide universet, som forfatter Ken Follett bragte os, da han udgav Jordens Søjler? Så vil du blive glad for værket med titlen Aftentid og morgengry. Dette er nemlig en fortælling, der udspiller sig i selvsamme by, men blot 30 år tidligere end begivenheder i Jordens Søjler.

Follett tager læseren med tilbage 1000 år i historien til Kingsbridges, der er fyldt med daglige kampe og blodudgydelser.

Lyt til aftentid og morgengry gratis og følg en historie fyldt med kærlighed, ambitioner og håb for fremtiden. Følg de tre hovedpersoner i Aftentid og morgengry og find ud af, om de opnår de drømme, som de har.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 29 timer og 14 minutter

Aftentid og morgengry: Handling

Denne historie, kaldes Aftentid og morgengry, underbygger det univers, som Ken Follett først introducerede til os med værket Jordens Søjler. Denne fortælling foregik i Kingsbridges, hvor vi fulgte byens indbyggere, og det er i den selvsamme by, at Aftentid og morgengry udspiller sig. Forskellen er blot, at vi nu er 30 år tidligere end Jordens Søjler. På dansk er Aftentid og morgengry lydbog også tilgængelig.

Her kan du nu tage på en rejse fyldt med kærlighed, vold, ambitioner, drømme, håb, ære og intriger. Historien i Aftentid og morgengry lydbog finder sted for mere end 1000 år siden i England., nærmere bestemt i år 997. England bliver angrebet fra alle sider og står til at blive belejret. Kongens magt er svækket, og der er en generel udnyttelse af de svageste mennesker i samfundet.

Aftentid og morgengry lydbog er fyldt med daglige kampe og blodsudgydelser, og vi følger i løbet af Aftentid og morgengry tre forskellige personer. Den første er en munk med syn for fremtiden. Den næste er en normannisk kotesse, mens den tredje og sidste er en ung bådbygger. Fælles for dem alle tre er det, at de forsøger at forfølge og opfylde deres drømme.

Det er dog ikke kun håb og drømme for fremtiden, som de tre personer har til fælles. De har nemlig også alle tre stærke kræfter, der arbejder mod sig. Dette er ikke mindst i form af en nådesløs biskop, der vil gøre alt for at fastholde sin egen velstand og magt over andre.

Lyt til Aftentid og morgengry lydbog gratis og følg de tre menneskers håb og drømme for fremtiden, og deres kamp for at nå dertil.

Mediernes anmeldelser:

"En detaljerig fortælling om en voldsom tid". 4 ud af 6 stjerner

Femina

"Topklasseunderholdning fra engelsk histories uudtømmelige skatkammer." 5 ud af 6 stjerner

Politiken

Om forfatteren: Ken Follett

Kenneth Martin Follett, der også kendt som Ken Follett, er en walisisk forfatter. Han står blandt andet bag titler som Jordens Søjler og Aftengry og morgengry. Han har solgt mere end 100 millioner eksemplarer, og er som et resultat af dette nu på listen over de 100 bedst sælgende britiske forfattere gennem tiderne.

Follett fik for alvor sit gennembrud, da han udgav romanen Nålens øje i 1978. Han er yderligere kendt for Century-triologien, som fans har taget rigtig godt imod og som starter med bogen Giganternes Fald.

I sit forfatterskab beskæftiger Follett sig i overvejende grad med thrillere og historiske romaner. Det er også tilbage i historien, at Aftengry og morgengry foregår.