Lydbøger » Aldrig mere fri

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Aldrig mere fri Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sara Blædel

lydbog og e-bog

Introduktion

Louise Rick må pludselig se sig selv blandet ind i mere end én brutal krimi-efterforskning i Aldrig mere fri. Louise Rick står overfor mindst en sag, som kommer til at ændre hendes liv for evigt. Som politiassistent for Drabsafdelingen på Københavns Politigård har Louise Rick set og oplevet mere end hvad de fleste kunne drømme om. 

Men i Aldrig mere fri bliver Louise ringet op af en veninde, hvis søn har fundet et efterladt spædbarn på vej til skole, må Louise indse, at sagen ikke kun handler om et efterladt barn. Som sagen udvikler sig, følger læseren med og opklarer de små spor, og du vil ikke kunne lægge Aldrig mere fri lydbog fra dig, før du har fundet alle svarene sammen med Louise Rick.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 56 minutter

Aldrig mere fri: Handling

Aldrig mere fri lydbog åbner for historien med mordet af en ung kvinde. Hun bliver fundet i en gård på Vesterbro i mere blod end normalt. Det viser sig, at hun har fået skåret halsen over på en usandsynlig brutal måde, og gerningsstedet er svært at bedømme af samme årsag. Louise Rick bliver blandet endnu mere ind i sagen, da hendes veninde Camilla Lind, ringer og fortæller om det spædbarn, hendes søn fandt på vej til skole. 

Som Aldrig mere fri lydbog gratis skrider frem, bliver det mere og mere klart for Louise Rick og læseren, at de to sager hænger unægtelig sammen. Alle spor peger på prostitutionsmiljøet i København, men da endnu et brutalt mord bliver opdaget, bliver det gjort klart, at det ikke kan være det hele. I Aldrig mere fri er der ukendte involverede i brutaliteterne, som benytter sig af voldsomt grusomme metoder.

Aldrig mere fri lydbog gratis tager endnu engang læseren med til København i selskab med Louise Rick og hendes kollegaer. Endnu engang er der en grufuld sag, som kræver deres opmærksomhed. De ukendte gerningsmænd viser sig at udnytte og afstraffe mennesker så længe det kan betale sig for dem. Så snart de ikke længere er til gavn, bliver de skaffet af vejen på brutal vis. 

Aldrig mere fri lydbog vikler Louise Rick ind i endnu en sag, som kan vende hendes eget liv på hovedet med voldsomme informationer. Ikke mindst fordi Louise ikke kan stoppe, før hun har løst en sag, hvilket kan vise sig at bringe hende i vanskelige og farefulde situationer.

Om forfatteren: Sara Blædel

Sara Blædel har efterhånden sat sig på toppen af trappen, når det gælder krimi i Danmark. Sara Blædel præsenterede os første gang for Louise Rick i Grønt støv, siden har hun hvirvlet os med i flere og flere grumme sager sammen med Louise. Serien tæller til dato 11 bind, som alle vender Louises liv på hovedet på den ene eller den anden måde i forbindelse med de sager, hun arbejder på. 

Aldrig mere fri er fjerde bind i serien, som desuden er solgt til udgivelse i Norge, Sverige, Tyskland og Holland. I sin kraft som forfatter har Sara Blædel i sin karriere været med til at sætte fokus på ordblindhed, eftersom hun selv har været ordblind i mange år. Hvorfor hendes forfatterskab kun er endnu mere imponerende.