Lydbøger » Analfabeten der kunne regne

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Analfabeten der kunne regne Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jonas Jonasson

lydbog og e-bog

Introduktion

Analfabeten der kunne regne portrætterer et meget bredt persongalleri. Bogen fortælles med høj grad af humor og selvom, at fortællingen kan virke tåbelig, så flyder den rigtig godt. Bogen er oplagt at høre som lydbog, da det er en bog, som man sagtens kan høre imens man foretager sig andre ting såsom at rydde op, gøre rent eller gå en tur.

Det er muligt at høre Analfabeten der kunne regne lydbog gratis. Lydbøger er blevet yderst populære de seneste år, hvilket har fået flere lydbogudbydere til at tilbyde gratis prøveperioder. Herved vil man selv kunne udforske det spændende univers, hvor man læser bøger på en helt ny måde. For at høre Analfabeten der kunne regne lydbog gratis, skal du følge anvisningerne her på siden. Du vil nu kunne opnå en gratis prøveperiode ved en af de mest populære danske lydbogstjenester. Her kan man også høre andre lydbøger udover Analfabeten der kunne regne lydbog. Hør for eksempel også En mand der hedder Ove lydbog eller Ternet Ninja lydbog.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 22 minutter

Bogens handling

Analfabeten der kunne regne handler om en kvinde ved navn Nombeko. Nombeko er analfabet og bliver i starten af fortællingen idømt syv års strafarbejde. Dette skyldes blot, at hun går inde på et fortov og ender med at blive kørt ned af en ingeniør, der er godt beruset. Selvom det er Nombeko, der bliver kørt ned, så bliver hun idømt strafarbejde idet, at hun er sort og ingeniøren er hvid. Nombekos straf bliver, at hun skal være rengøringskone for den selvsamme person, som kørte hende ned, imens han var fuld.

Ingeniøren arbejder på en tophemmelig operation, som foregår i Sydafrika. Han leder denne mission, hvor målet i første omgang er, at der skal fremstilles seks atombomber. Ved en fejl bliver der fremstillet syv atombomber i stedet for seks og da de ikke ønsker, at bomben skal gå til spilde, bliver den låst inde. Bomben ender ad en lang række omveje i Sverige. Nombeko er ligeledes havnet i Sverige og forsøger gennem mange år at råbe Sveriges statsminister op for at finde ud af, hvad Nombeko skal stille op med bomben. Senere i fortællingen ender bomben med at havne i en kartoffellastbil, der kører på stjålne plader. Lastbilen bliver kørt af en anarkist, for hvem det lykkes at bortføre både bomben, statsministeren og Sveriges konge.