Lydbøger » En Mand der hedder Ove

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En Mand der hedder Ove Lydbog

5/5

Forfatter: Fredrik Backman

lydbog og e-bog

Introduktion

En mand der hedder Ove lydbog er en debutroman skrevet af Fredrik Backman. Fortællingen om den sure mand på 59 år er en skæv og samtidig underholdende og charmerende historie. Fortællingen formår at skabe sit eget univers. Derudover kommer der også nogle sandheder frem om tiden, som vi lever i og den tilværelse, som vi lever.

Uanset, om du ikke har givet dig i kast med fortællingen før, eller om du har læst bogen, så bør du høre bogen som lydbog. Ved at høre en lydbog, får man en helt anden oplevelse. Dette skyldes, at bogen vil blive oplæst på den helt rigtige måde således, at fortælling kommer frem på bedste vis. Man kan høre En mand der hedder Ove lydbog gratis ved at oprette en bruger og få en gratis prøveperiode. Du vil altid have mulighed for at afmelde dit medlemskab, hvis du ikke ønsker at betale for det, når prøveperioden er udløbet. Der er dog også rigtig mange andre bøger, som er værd at høre. Disse er blandt andet Den Danske Borgerkrig 2018-24 Lydbog og Lykke-Per Lydbog.

Informationer:

Oplæser: Thomas Guldstad
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 27 minutter

Bogens handling

En mand der hedder Ove lydbog handler en mand på 59 år, der kører i Saab. Han ses som en bitter mand og som det man kan kalde for en nabos værste mareridt. Ove ser dog ikke sig selv som bitter, blot fordi han ikke går rundt med et smil på læben fra han står op til han går i seng. Ove står tidligt op hver morgen og går på inspektionsrunde i det kvarter, som han bor i. Han flytter på cyklerne, rusker i håndtagene på døre der er låste og så tjekker han, om naboerne har styr på at få affaldssorteret ordentligt.

Ove er altså umiddelbart en rigtig regelrytter, som retter på andre folks fejl og som kan virke som en sur gammel mand. Der findes dog en historie, men også en sorg bag denne mand. En dag i november parkerer den persiske Parvaneh med et stort temperament oven i postkassen, som tilhører Ove. Dette bliver en begyndelse på en rørende og samtidig morsom fortælling.

Fortællingen handler om uventede venskaber, om gammel kærlighed, om selvmordsforsøg, om herreløse katte og om at lære at bakke med en bil, der har anhængertræk. Det viser sig, at det ikke kun er Ove, der bliver forandret efter denne episode, men også hele boligforeningen.