Lydbøger » Lykke-Per

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lykke-Per Lydbog

4.5/5

Forfatter: Henrik Pontoppidan

lydbog og e-bog

Introduktion

Fortællingen om Per og hans jagt efter lykken er en samtidsroman, der beskriver hvordan det moderne menneske forsøger at finde frem til meningen med livet. Mennesket forsøger at finde frem til den ultimative lykke, men dette er ikke altid den bedste og mest opnåelige stræben.

Såfremt du ønsker at fordybe dig i fortællingen om Per, er det muligt at høre Lykke-Per lydbog gratis. Der kan være mange fordele ved at høre romanen som lydbog fremfor at læse den. Fortællingen om Per giver en noget at tænke over og er derfor klart en bog, som man bør stifte bekendtskab med. Ved at høre bogen som lydbog, vil man bedre kunne finde tiden til bogen. På denne måde vil man i højere grad kunne slappe af, imens man hører bogen.

Du kan få en gratis prøveperiode ved at følge instruktionerne her på siden. Herefter skal du oprette en profil, hvorefter du er klar til at høre Lykke-Per lydbog gratis. Du kan også høre andre bøger gratis såsom Jordens Søjler og Et Dukkehjem.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Klassikere
Længde: 26 timer og 8 minutter

Bogens handling

Lykke-Per lydbog er skrevet af den berømte nobelpristager ved navn Henrik Pontoppidan. Romanen handler en jysk præstesøn, der hedder Per Sidenius. Per forsøger ihærdigt at søge efter et liv fuld af lykke. Han har haft en hård opvækst i sit jyske hjem, som har været præget af megen religiøsitet. Per har altid haft stor interesse for ingeniørfaget og er særligt fascineret af at opfinde ting, som kan gøre verden bedre og mere efficient.

Familien bliver for meget for Per og i protest vælger han at studere i København til ingeniør. Han kapper alt forbindelsen til sin familie og forsøger at starte livet på ny. Per har ikke ret mange penge, men kaster sig blot ud i livet med åbne arme. Per møder hurtigt en mand, som viser sig at kunne skaffe Per nogle gode kontakter, så hans projekt kan blive videreudviklet. Per har særligt stor fascination for, hvordan energi kan udnyttes og ender derfor med at begynde at udvikle en vindmølle. Spørgsmålet er dog, om tiden er den rigtige til at introducere en så stor udvikling.

Verden åbner sig i sandheden for Per, som både finder gode venner, forretningsforbindelser og kærlighed. Denne hurtige verden er dog ikke nødvendigvis lykken for Per, som så ihærdigt jager lykken i livet. Mon Per kan bryde fri af den sociale arv og starte et liv på ny? Eller vil Per vende tilbage til sin jyske hjemstavn?