Lydbøger » Jordens Søjler

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jordens Søjler Lydbog

5/5

Forfatter: Ken Follett

lydbog og e-bog

Introduktion

Første bind i middelalderserien af Ken Follett, Jordens Søjler lydbog, er en meget lang bog på 998 sider! Det betyder, at det for mange mennesker er en udfordring at komme igennem denne bog. Dette giver en ideel mulighed for at drage fordel af, at Jordens Søjler er tilgængelig som lydbog. Vi anbefaler at tilmelde sig en lydbogstjeneste, der tilbyder en gratis prøveperiode. På den måde kan du se, hvorvidt lydbøger er noget for dig og lytte til Jordens Søjler lydbog gratis i den første periode af dit abonnement.

Alt du skal gøre er at følge anvisningerne her på siden, hvorefter du vil blive sendt til en lydbogstjeneste. Her kan du tilmelde dig og modtage din gratis prøveperiode. Hvis du ikke er tilfreds, kan du helt uforpligtende afmelde dit abonnement igen. Vi er dog helt vilde med de mange bøger og muligheder, så vi betaler gladeligt for det månedlige abonnement, så vi eksempelvis har mulighed for at høre andre bøger såsom Den Evige Ild og Giganternes Fald. God fornøjelse!

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 39 timer og 5 minutter

Bogens handling

“En mesterlig middelalderoman” skriver Jyllands-Posten om Jordens Søjler – og vi på Gratislydbog.dk kunne ikke være mere enige. Jordens Søjler er den første bog i Ken Folletts triologi om middelalderen, hvor du som læser bliver bragt tilbage til en ikonisk periode i menneskehedens historie, der i høj grad er med til at definere, hvordan vi lever i dag. Jordens søjler er en bog fyldt med både spænding, krig og kærlighed.

Vi befinder os i Kingsbridge – en lille landsby med engagerede beboere, som forsøger at udvikle byen til at blive en central del af samhandlen i området. Dette indebærer blandt andet at sætte gang i opførslen af en stor katedral, der skal danne rammerne for troen i området. De møder stor modstand og kæmper for at kunne få lov til at leve et anstændigt liv med muligheden for at kæmpe sig op i middelalderhierarkiet.

Jordens Søjler blev udgivet helt tilbage i 1989 og har siden udgivelsen formået at blive solgt i – hold fast – mere end 25 mio. eksemplarer! Dette indikerer i høj grad, at der er tale om et mesterværk, der appellerer bredt og således kan nydes af mange forskellige læsere. Vi kan som unge personer her på siden i den grad understrege, at der ikke blot at tale om en bog for den ældre generation.