Lydbøger » Den Evige Ild

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den Evige Ild Lydbog

4.5/5

Forfatter: Ken Follett

lydbog og e-bog

Introduktion

Femina giver 5 stjerner og skriver; ”Ken Follett skriver flydende og uprætentiøst, han kan sit historiske stof ned i imponerende detaljer, og han er en mester i håndværket at lægge den helt store mosaik.”

Vi foretrækker at høre Den evige ild lydbog på en lydbogstjeneste som Bookbeat, Chapter, Mofibo eller Saxo Premium. Det kan være en udfordring at finde tid til læsning i en travl hverdag hvilket betyder, at mange ofte udelukkende læser på sine ferier. Lydbøger giver dog en unik mulighed for at høre Den evige ild lydbog på farten. Du kan blive hevet ind i et andet univers på vej til og fra arbejde eller blot, hvis du ønsker at slappe af oven på en hård dag. Du kan blot lukke øjnene og læne dig tilbage, mens du bliver opslugt af bogen.

Du har mulighed for at høre Den evige ild som gratis lydbog ved at følge anvisningerne her på siden, hvorefter du kan tilmelde dig en gratis prøveperiode. Husk blot at afmelde dig inden prøveperiodens udløb – så kan du høre Den evige ild kvit og frit.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 33 timer og 5 minutter

Bogens handling

Efterfølgeren til de succesfulde romaner Jordens Søjler og Uendelige Verden er nu tilgængelig som lydbog. Endnu en gang bringer Ken Follett os tilbage til en tid, som meget få af os i dag kan forestille os har været virkelighed. Den evige ild fastholder læseren med intense og spændende passager præget af kærlighed, overlevelse og krig.

I Den evige ild lydbog befinder vi os endnu en gang i Kingsbridge, hvor katedralen, som har været fokusområdet tidligere i historierne, står og våger over byen. Elizabeth den første indtager tronen i England, der med det samme bliver mødt af udfordringer, eftersom hun skal forsvare sin ret over for den franske kusine Maria Stuart. Dette indebærer etableringen af den enhed, der senere skulle blive til den britiske efterretningstjeneste, som vi kender den i dag. Det var nemlig nødvendigt for dronningen at beskytte sig både mod attentater og sammensværgelser fra sine modstandere.

I bogen følger vi Ned Williard, der bliver en af de første hemmelige agenter i hendes majestæts tjeneste. Dette skaber udfordringer i gamle venskaber og forhold bliver brudt. Ligesom i de andre bøger i serien, bliver man som læser bragt tilbage til en gammel tid, hvor ære var i fokus og hvor døden var hverdagskost for de fleste mennesker.

Vi på Gratislydbog.dk er vilde med romaner om gammel tid og serier giver en ekstra dimension til hver enkel bog, eftersom man allerede kender mange af de medvirkende personer. Man kan derfor gang på gang kan blive bragt tilbage til det samme univers – blot med nye historier.