Lydbøger » Bedemandens datter

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Bedemandens datter Lydbog

4/5

Forfatter: Sara Blædel 

lydbog og e-bog

Introduktion

I bogen Bedemandens datter, følger man Ilka, som er nødsaget til at rejse til USA, da hendes far er død. Hendes far forlod både hende og hendes mor da hun kun var 7 år gammel, og der har ingen kontakt været mellem dem i 33 år. Da hun finder ud af, at hun er nævnt i farens testamente, kommer det meget bag på hende.

Hendes rejse til USA kommer ikke kun til at bestå af oprydning, men også om at finde ud af hvem han egentlig var, og det skal vise sig at blive noget af en opgave. Hendes far bar på hemmeligheder som ingen har lyst til at fortælle Ilka, hvilket får hende til at stå i en situation, som hun risikerer aldrig at komme fri af. For at høre mere om Ilka, kan du lytte til Bedemandens datter lydbog.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer

Bedemandens datter: Handling

Bedemandens datter er en del af Sara Blædels nye trilogi, hvoraf denne bog er første bind. I Bedemandens datter følger man som sagt Ilka, og hendes rejse til at finde ud af hvem hendes far var. I testamentet står der, at hun skal arve farens bedemandsforretning efter hans død. Hun vælger at tage rejsen til USA, både for at få stillet sin nysgerrighed, men også for at lukke kapitlet. Hun søger svar på hvad der drev ham fra familien, dengang Ilka kun var 7 år gammel.

Da hun ankommer til USA, hopper hun direkte ind i driften af bedemandsforretningen, og derfor får hun hurtigt kontakt til indbyggerne i området. Hun ønsker at lære mere om farens liv, og det føler hun bedst at hun kan gøre, ved at lære alt om bedemansfaget fra bunden. Men inden længe skal det vise sig at hendes far bar på en masse hemmeligheder, som stadig efter hans død bliver holdt hemmeligt for hende. For at høre mere kan du lytte til Bedemandens datter lydbog gratis.

Persongalleriet i Bedemandens datter er meget overskueligt, og det er nemt at finde rundt i alle personerne. Bogen er velskrevet, og er fyldt med action og en interessant historie. Bogen er især interessant da den historie der bliver fortalt, er anderledes, og med en twist som man ikke ofte ser. Man har svært ved at lægge bogen fra sig, da man ønsker at finde ud af mere hele tiden. Det er en fantastisk bog, med en spændende historie, som helt sikkert er værd at læse. For at finde ud af mere, kan du lytte til Bedemandens datter lydbog.

Om forfatteren: Sara Blædel

Forfatteren bag Bedemandens datter er Sara Blædel, som i forvejen er en ret succesfuld forfatter. Hun har skrevet en del bøger, som har fået meget anderkendelse i årenes løb. Hun debuterede i 2004 med sin første bog, og på daværende tidspunkt var hun journalist ved siden af.

I 2014 modtog hun forfatterprisen De Gyldne Laurbær, med bogen Kvinden de meldte savnet. Hendes bøger udgives i 38 lande, og hun er efterhånden en meget elsket forfatter.

Hun fik ideen til trilogien omhandlende Bedemandens datter, da hun i forbindelse med sine egne forældres død, mødte en kvindelig bedemand som hun snakkede godt med. Herefter kom alle ideerne til de nye bøger.