Lydbøger » Befri Preben

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Befri Preben Lydbog

4.1/5

Forfatter: Rikke Østergaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Befri Preben og få en fest på arbejdet igen er efterfølgeren til den populære lydbog Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben.

I Befri Preben lydbog får du hjælp til, hvordan du endeligt kan blive fri fra unødvendig brok og stress på arbejdspladsen.

Forfatteren Rikke Østergaard går en tand dybere i denne efterfølger og ser på, hvordan vi kan minimere den så problemfyldte følelsesforurening.

Du kan lytte til Befri Preben lydbog gratis og få hjælp til at opleve mere glæde og overskud på arbejdspladsen. Hvis du endnu ikke har hørt forløberen, kan du sagtens høre Befri Preben alligevel.

Informationer:

Oplæser: Jesper Platz
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 22 minutter

Befri Preben: Handling

Vi bruger en stor del af vores liv på arbejdspladsen og derfor har arbejdsmiljøet en stor indvirkning på vores trivsel. Det kan dog være svært at finde ud af, hvordan man får vendt et dårligt og negativt miljø til et motiverende og overskudsgivende.

I Befri Preben lydbog giver forfatter og erhvervssociolog Rikke Østergaard dig gode råd til, hvordan du kan minimere følelsesforurening på arbejdspladsen. Du får en masse brugbare redskaber med på vejen.

Du vil i lydbogen blandt andet høre om, hvordan du kan befri dig selv fra brok og konflikter, der tærer på energien. Du vil også lære, hvordan du kan blive bedre til at få forventningsafstemt med andre, men også med dig selv.

Derudover vil du i Befri Preben lydbog også lære om de fire persontyper og hvordan du kan lære at arbejde sammen med folk, du måske er ret forskellige fra. Sidst, men ikke mindst, vil lydbogen give dig en forståelse for, hvorfor dit følelsesliv er mindst lige så vigtigt som din økonomi.

Hvis du vil lære, hvordan du kan få det bedre med både dig selv og dine kollegaer, kan du høre Befri Preben lydbog gratis. Den vil med garanti hjælpe dig med at navigere bedre i nutidens arbejdsliv.

Om forfatteren: Rikke Østergaard

Forfatteren bag lydbogen Befri Preben er erhvervssociologen Rikke Østergaard. Udover at være forfatter, er hun også foredragsholder og sundhedsekspert.

Derudover har hun taget supplerende studier i filosofi og buddhistisk psykologi. Hun er derfor ekspert i identitet og arbejdskultur, hvilket både skinner igennem i hendes lydbøger og til hendes foredrag.

Hun er især god til at give virkelighedsnære eksempler, der gør det nemmere for os at forstå, hvordan vi kan overføre hendes principper til vores eget liv.