Lydbøger » Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … Lydbog

4.4/5

Forfatter: Rikke Østergaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du nogensinde været midt i noget, hvorefter du så blev forstyrret af nogen eller noget, der tog din opmærksomhed? Så har du sikkert mødt Preben. Det fortælles dog i Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben …, at Preben ikke er en speciel person. Preben er i stedet et billede på alt det, der er galt det følelsesmæssige miljø på arbejdspladsen.

Lyt til Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … lydbog og lær om, hvordan en følelsesmæssig forurening kan ødelægge hverdagen for alle involverede. Der er dog råd at hente, for Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … lydbog kommer nemlig også med råd til, hvordan man kan forbedre situationen.

Hvis du kan lide lydbogen, kan du desuden også høre efterfølgeren Befri Preben.

Informationer:

Oplæser: Jesper Platz
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 4 timer og 13 minutter

Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben: Handling

Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … er en bog, der tager fat i stress på arbejdspladsen. Forfatterne til Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … argumenterer for, at vi som ofte forbinder stress på arbejdet med tidspres. Ifølge forfatteren er det dog ikke her, at den rigtige kilde til stress findes. Forfatteren argumenterer i Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … at arbejdspladsen er følelsesmæssigt forurenet.

Ifølge Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … lydbog handler følelsesmæssig forurening om alt det, der påvirker vores humør, men som vi ikke er bevidste om. Derfor er Preben heller ikke en enkelt, irriterende kollega, men i stedet billedet på alle de ting, der er galt med arbejdspladsen. Det kan for eksempel handle om, hvordan vores kollegaer påvirker vores humør i hverdagen, eller hvordan vi påvirker deres humør i hverdagen.

Lyt til Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … lydbog gratis og hør om, hvem der har ansvaret for et godt arbejdsmiljø. Ifølge forfatteren er det både lederen og medarbejderne, der har ansvaret, men i sidste ende er det selvfølgelig chefen, som ansvaret falder på.

I Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … kan du høre gode råd til, hvordan du kan bidrage positivt til den følelsesmæssige stemning på arbejdet. Ifølge Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … har vi nemlig alle et ansvar for at bidrage positivt.

Lyt til Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … lydbog gratis og forstå, hvorfor det ikke kan handler om at ekskludere Preben. I stedet kommer vi alle sammen måske bedre afsted med at invitere ham med til den næste fest.

Om forfatteren: Rikke Østergaard

Sociolog, foredragsholder, rådgiver og nu forfatter til Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … er bare nogle af de ting, der findes på CV’et hos Rikke Østergaard. Østergaard er uddannet trivsels- og mentaltræningsekspert. Derudover underviser hun i dag på diverse ledelsesuddannelser i Danmark og er gæstelektor på CBS og University of Sydney.

Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … er dog ikke det eneste anmelderroste værk, som Rikke Østergaard står bag. CV’et tæller nemlig også udgivelser som ”TAK” og ”Sluk Emhætten”. Det er karakteristisk for Østergaards bøger, at hun benytter viden fra sit arbejde som sociolog og rådgiver.