Lydbøger » Begge Sider

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Begge Sider Lydbog

4.5/5

Forfatter: Rune Skyum-Nielsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Begge Sider er en selvbiografi, der er skrevet af Nicklas Bendtner. I biografien følger man Nicklas Bendtner i hans liv, både på godt og ondt. Man følger tæt med i hans karriere på det danske fodboldlandshold og i nogle af de mest berømte klubber i verden, herunder Juventus og Arsenal.

Hans liv var dog ikke kun liv og glade dage, da der også var en bagkant ved medaljen, der blandt andet omhandlede store mængder alkohol, gambling og kvinder. Nicklas Bendtner fortæller åbent og ærligt om livets mørke og lyse sider. Man hører om livet som Amagerdreng og om at nå helt til toppen. Man hører om kærlighedsforhold og om livet som far. Derudover hører man også om at svigte dem, der står en meget nær og om, hvad penge kan gøre ved mennesker.

Begge sider er helt klart en selvbiografi, som man bør stifte bekendtskab med, hvis man interesserer sig for fodbold. Fortællingen er ærlig og spændende, da man i sandhed får et indblik i livet som verdensberømt fodboldspiller.

Man kan med fordel høre Begge Sider lydbog fremfor at læse bogen. Herved kan man høre Begge Sider lydbog uanset, hvad man foretager sig samtidig. For at høre Begge Sider lydbog, skal du følge anvisningerne her på siden. Herefter bliver det muligt at oprette en gratis prøveperiode ved en af de mest populære danske lydbogstjenester. Her er det også muligt at høre andre spændende selvbiografier såsom Jeg er Zlatan lydbog.

Informationer:

Oplæser: Kenneth M. Christensen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 35 minutter