Lydbøger » Blodmåne

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Blodmåne Lydbog

4.4/5

Forfatter: Katrine Engberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Jeppe Kørner er tilbage og klar til at løse endnu en makaber sag for politiet. Eller måske er han ikke ligefrem klar i Blodmåne, men han har i hvert fald fået fornyet lidt energi oven på den sag, vi lærte ham at kende fra i den første bog om Kørner og Werner.

Blodmåne er den anden bog i serien om de to politibetjente, som pludselig får til opgave at opklare mærkværdige mordsager. Og det er ikke anderledes i Blodmåne, hvor Kørner og Werner får en sag, som udadtil ser nem ud. Men da de begynder at grave dybere i beviserne, tegner der sig et helt andet billede.

Informationer:

Oplæser: Katrine Engberg
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 53 minutter

Blodmåne: Handling

Jeppe Kørner er tilbage i Blodmåne lydbog. Han vender hjem fra en længere ferie til et København, der er dækket af et tykt lag is. Ferien var tiltrængt og var med til at lade Kørner op igen og forny hans livsmod til fremtiden. Den positive stemning fra den længere ferie holder dog ikke særligt længe i Blodmåne lydbog gratis.

En dag afslører en smeltende snedrive liget af en mand. Den varme feriestemning fordamper hurtigt i Ørstedsparken, hvor manden blev fundet. Politiets første tanke er, at der blot er tale om en hjemløs, som har været uheldig at lægge sig til at sove det forkerte sted. Som desværre er endt med at fryse ihjel. Men som liget bliver nærstuderet tilbage på politistationen, viser det sig, at den formodede hjemløse faktisk er en langt mere vigtig og kendt person i Blodmåne lydbog. Samtidig viser det sig også, at måden han døde på ikke er så uskyldig.

Ingen mordsag er så nem, som de ser ud til at være. Hvilket Jeppe Kørner og Anette Werner snart burde være klar over. Heldigvis bliver de mindet om det, af pensionisten Esther de Laurenti, som begynder på sin egen efterforskning af sagen. For Esther er det klart, at mordet i Ørstedsparken er langt mere bestialsk end først antaget i Blodmåne lydbog gratis. 

Blodmåne lydbog bringer Kørner og Werner ud i en sag, der kommer til at inddrage bedste venner og bristede drømme for fremtiden. En snushane og et meget elegant mordvåben viser sig at være nøgleelementer for at opklare sagen.

Om forfatteren: Katrine Engberg

Katrine Engberg imponerede de danske læsere med sin debutroman Krokodillevogteren, som præsenterede os alle sammen for duoen Kørner og Werner. Nu er de to politibetjente tilbage i Blodmåne, som sætter dem på endnu en mærkværdig sag, der kræver alle deres kræfter og opmærksomhed.

Blodmåne var den bog, som sikrede Katrine Engberg en nomination til at være årets forfatter, og den bog, som spåede andre krimiforfattere til at holde ekstra godt øje med fremtidige bøger fra Engberg.

I 2020 udkom den femte bog i serien om Kørner og Werner, og nu kan læserne kun vente i spænding på at læse mere om denne dynamiske duo.