Katrine Engberg - Lydbøger og E-bøger

Oplev Katrine Engbergs bøger gratis i 60 dage

5/5
4.5/5
4.5/5

Hvad er rækkefølgen på Katrine Engbergs bøger (Kørner & Werner-serien)?

1. Krokodillevogteren (2016)
2. Blodmåne (2017)
3. Glasvinge (2018)
4. Vådeskud (2019)
5. Isola (2020)

Introduktion til Katrine Engberg Kørner & Werner-serien

I Katrine Engbergs bøger følger man politiassistenterne Jeppe Kørner og Anette Werner. De bliver sat på en række bizarre sager, og nogle gange bliver arbejdsbyrden tung når de skal undvære hinanden. Deres partnerskab kører rigtig godt, så når de har sager individuelt, er det ofte vanskeligere for dem at opklare sagerne. Men når det kommer til deres private liv, så har de hver deres liv. I starten af serien forlod Jeppes kone ham, og senere fandt han en kæreste som havde 2 børn, og det var svært for ham at vænne sig til. Så man følger hans udvikling personligt, som følges med udviklingen der foregår på arbejdspladsen.

Anette Werner bliver gravid og skal på barsel, hvilket betyder at Jeppe skal undvære hende, og det passer ham ikke, da han står med en meget bizar sag, som han har svært ved at tackle alene. Og det bliver heller ikke nemt for Anette når hun skal undvære Jeppe, da han tager på orlov. De 2 har svært ved at undvære hinanden, men de er stadig dygtige til deres arbejde hver for sig.

Bøgerne er velskrevne, og karakterne er beskrevet med livligt sprog. Det er en fryd at læse, så hvis du vil høre mere, kan du lytte til Katrine Engbergs lydbøger.

1. Krokodillevogteren (2016)

En af Katrine Engbers bøger er Krokodillevogteren, og er første bind i Kørner og Werner-serien. I indre København vil folkepensionisten, Gregers Hermansen, ned for at smide sin skraldepose ud. Så han bevæger sig langsomt ned af trapperne, men underboens dør står åben. Da Gregers vil støtte sig op ad karmen for at støtte sig op af noget, falder han i stedet ind i lejligheden. Han opdager til sin skræk at han er landet ovenpå en død ung kvinde. Kriminalbetjenten Jeppe Kørner, og hans partner Anette Werner bliver kaldt ud til sagen, og mistanken falder hurtigt på en af beboerne som netop er ved at skrive en krimi, hvor mordet på en ung kvinde beskrives.

2. Blodmåne (2017)

Blodmåne er andet bind af Kørner og Werner-serien, og kan også høres som lydbog af Katrine Engberg. Politiassistenten Jeppe Kørner er taget på en velfortjent rejse, og efter hans hjemkomst er han mere motiveret end nogensinde. Men den elskede feriestemning holder ikke længe, da der bliver fundet en død mand i en snedrive. Til at starte med går politiet ud fra, at det er en hjemløs som på tragisk vis er frosset ihjel, men det skal hurtigt vise sig at det er en kendt person som er blevet dræbt på brutal vis. Det er nu op til politiet at få opklaret mordet, men det bliver ikke nemt.

3. Glasvinge (2018)

Bogen Glasvinge er endnu en af bøgerne af Katrine Engberg, og den indgår også i Kørner og Werner-serien.
Det er blevet efterår, og det regner i København da en nøgen kvinde bliver fundet i et springvand på Strøget, Hun er død, og ud fra sporene på hendes krop har det ikke været en rar en af slagsen. Der er symmetriske snit på hendes krop, og så døde hun af at forbløde, og dette er en metode som politiet ikke har tidligere erfaring med. Da Jeppe Kørner og kollegerne kommer længere ind i efterforskningen, leder den dem til sundhedsvæsenet, hvor de både snakker med behandlere, patienter og pårørende.

4. Vådeskud (2019)

Vådeskud er fjerde bind i Kørner og Werner-serien, og her er det blevet forår i København. Oscar er det mellemste barn i Dreyer-Hoff-familien, som både er velhavende og kendte. De driver et online auktionshus som har givet dem stor succes. Oscar forsvinder pludseligt, og det eneste spor man har at gå efter, er et brev som ingen helt kan tyde. 2 dage efter finder en kranfører et lig af en ung dreng, og man begynder nu at tænke at det muligvis kan være Oscar. Jeppe Kørner og makkeren Anette Werner udspørger Dreyer-Hoff-familien i et håb om at få sandheden frem. Vådeskud er en af Katrine Engbergs lydbøger.

5. Isola (2020)

Isola er femte bind i Kørner og Werner-serien, og kan høre som Lydbog af Katrine Engberg. Anette Werner bliver sat på en noget speciel sag, da en kuffert med en halv menneskekrop indeni bliver fundet. Efterforskningen bliver sværere end først antaget, da Anette skal opklare sagen uden hendes vante makker, Jeppe Kørner. Han er taget til Bornholm på orlov, så Anette skal arbejde for fuldt drøn på en meget bizar drabssag. Samtidig får den pensionerede krimiforfatter, Esther de Laurenti færten af noget på sagen, og hun laver sideløbende sin egen efterforskning. Du kan lytte til Katrine Engbergs lydbøger gratis.

Hvem er Katrine Engberg?

Katrine Engberg er en dansk forfatter, som er fra København, og det er nok derfor at hendes krimier finder sted i København, da hun bliver inspireret af sine omgivelser. Udover sin forfatterkarriere, har hun været showdanser, koreograf, skuespiller og sceneinstruktør, og hun har en forkærlighed for teater. I 2016 debuterede hun som forfatter, med den første bog i serien om Kørner og Werner, nemlig Krokodillevogteren, som lå nummer 1 på bestsellerlisten i 3 år. Serien har opnået stor succes, både herhjemme og i udlandet, og pt er hendes bøger solgt til udgivelse i 20 forskellige lande. Denne og mange flere kan høres som lydbøger af Katrine Engberg.

Katrine Engberg er gift med Timm Vladimir, som hun har været sammen med i mange år. De 2 blev gift i 2008, og har efterfølgende fået en søn sammen. Så at bruge tid med hendes mand og søn prioriterer hun også højt. De har for nyligt haft kobberbryllup, og de har været kærester i 17 år.

Hendes bøger har ad flere omgange været nominerede til forskellige priser, så man kan sige at hendes bøger har opnået stor succes, og de bliver rost til skyerne. Hendes bøger har også været på bestsellerlisten, hvilket også har været med til at give hendes karriere stor succes. Men hun har også et liv ved siden af bøgerne, i hendes fritid har hun stadig en stor kærlighed for teater, og så bruger hun meget tid sammen med sin familie. Men krimi vil altid være tæt på hendes hjerte, og hun finder inspiration i alle hendes omgivelser.