Lydbøger » Krokodillevogteren

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Krokodillevogteren Lydbog

4.3/5

Forfatter: Katrine Engberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Endnu en ny krimiserie er klar til at indtage den danske krimiscene. Debutant Katrine Engberg starter en ny serie om detektiverne Kørner og Werner i den første bog Krokodillevogteren. 

Historien starter ganske roligt med en ældre herre, der er på vej ud med skraldet. Det viser sig dog, at naboerne har haft uventede besøg med katastrofale afviklinger. Der begynder at danne sig et mønster mellem den myrdede, og dennes begyndende karriere som krimiforfatter i Krokodillevogteren.

Det bliver en sag, som skal sætte politibetjentene Kørner og Werner på prøve i mere end en forstand, da de først begynder at grave i sagens omfang.

Informationer:

Oplæser: Katrine Engberg
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 52 minutter

Krokodillevogteren: Handling

Krokodillevogteren lydbog begynder i et roligt lille byhus i det indre København. Her er Gregers på vej ned med skraldet en tidlig morgen i sin hverdag som folkepensionist. Han går meget forsigtigt, for der har været glat, og han vil så nødig falde. I et forsøg på at undgå det, bruger han som sædvanlig karmen til støtte, men af ukendte årsager ender han alligevel med at falde ind af den ulåste dør hos underboen i Krokodillevogteren lydbog gratis.

Da Gregers kommer sig over chokket og faldet, får han blot endnu et chok. For det bløde underlag, der tog hans fald, det viser sig at være et lig. Den unge kvinde er tydeligvis blevet dræbt, og som om det ikke var nok, har drabsmanden også ødelagt kvindens pæne ansigt med at snitte i det i Krokodillevogteren lydbog.

Det bliver en mærkværdig sag, som Jeppe Kørner og Anette Werner bliver sat på. Umiddelbart lader det til at være en ret ligetil sag. Men som Kørner og Werner graver mere i den, opdager de, at den unge kvinde ved navn Esther var på vej til at skabe sig en karriere som krimiforfatter. I Krokodillevogteren lydbog gratis finder Kørner og Werner ud af, at Esthers egen skæbne minder lidt for meget om skæbnen hos en af hendes fiktive karakterer. Kan det være et tilfælde, eller er det mere på spil? 

Læseren bliver taget med på en opklaring af en besynderlig sag, hvor vi får sagen fortalt fra både Kørners og Werners synspunkt. Det er en forfriskende ny måde at skrive krimi på.

Om forfatteren: Katrine Engberg

Krokodillevogteren lydbog er Katrine Engbergs debutroman, og det må siges, at hun har klaret det ganske godt. Nogle vil måske blive overrasket over, at en tidligere dansekoreograf kan skrive krimiromaner, men det har Katrine Engberg slået fast, at det kan hun. Hun debuterede tilbage i 2016, hvor Krokodillevogteren fik fantastisk flotte anmeldelser. 

Hun har siden da skrevet yderligere fire bøger i serien om Kørner og Werner, som alle har fået lige så gode anmeldelser, hvis ikke bedre anmeldelser faktisk. Hvis du kunne lide Krokodillevogteren, kan du straks kaste dig over næste bog i serien om makkerparret Kørner og Werner med titlen Blodmåne.