Lydbøger » Vådeskud

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Vådeskud Lydbog

4.3/5

Forfatter: Katrine Engberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Kirsebærtræerne er ved at springe ud det forår, hvor Oscar forsvinder. Han er søn af den velhavende Dreyer-Hoff-familie, kendt for deres online auktionshus. Det eneste spor efter hans forsvunden, er et utydeligt kryptisk brev. Kranføreren Michael finder et ungt menneskes lig på Amagerforbrændingen to dage senere. Er det Oscar? I så fald, hvordan er han havnet der?

Politiet involveres, heraf politiassistenterne Jeppe Kørner og Anette Werner, der forhører Dreyer-Hoff-familien for at nå ind til sandhedens kerne om dem og Oscar, som du kan høre i Vådeskud lydbog. Efter en barselsperiode kommer Anette friskt tilbage og i bedre form end nogensinde. Jeppe derimod kæmper med at finde balance mellem kæreste og livet som papfar til kærestens to døtre. Dét at Oscar er et barn, der er forsvundet, påvirker Jeppe og hans tanker om forældreskab. Lyt til Vådeskud lydbog gratis for at høre hvordan Kørner og Werner opklarer sagen om Oscar.

Informationer:

Oplæser: Katrine Engberg
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 26 minutter

Vådeskud: Handling

Vådeskud handler om skrøbelighed, sårbarhed og svigt. Bogen afdækker balancen mellem at være barn og voksen, om forældreskab og om den svære kærlighed. Politiassistenterne Kørner og Werner, der undersøger sagen om den forsvundne Oscar fra den prominente familie, kæmper med hver deres, som giver værket en dybde umage andre værker. De bokser hver især med deres privatliv sideløbende med arbejdet, med nye forhold og lignende forandringer. Tanker fylder mere end detaljer om tekniske undersøgelser og obduktioner. De udforsker sammen de store spørgsmål om hvordan Oscar er forsvundet, om hvorvidt det er frivilligt, om han er stukket af, er blevet kidnappet eller noget helt fjerde.

Lyt med i Vådeskud lydbog, hvor handlingen foregår i København, bl.a. på taget af Thorvaldsens Museum og i forbrændingsanlægget på Amager, begge ret rekreative områder. Ret beset gode lokationer til en krimi. Sådanne storbylokationer er ligeledes karakteristiske for forfatteren, der centrerer sine værker i Danmarks hovedstad. Et andet super interessant fællestræk på tværs af Engbergs bøger, er at de tidsmæssigt udspiller sig i cirka lidt over en uge, som bidrager til et vis tempo i fortællingerne.

Vådeskud lydbog er 4. bind i Estbergs velkendte Københavnerserie om efterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner, og opdageren Esther de Laurenti. I alle forfatteren Katrine Engbergs fire krimier følger vi de to politiassistenter i værker, der fint, skrøbeligt of følsomt skrevet inviterer os ind i et univers med befriende ægthed og styrke. Kendt som Københavnerserien i udlandet, er Katrine Engbergs krimiserie baseret i Danmarks hovedstad, og det spiller en markant rolle i bøgerne. Som læser bliver vi introduceret til ”Det sande” København og får et unikt indblik, der ikke normalvis er tilgængeligt.

Vådeskud er kvalitetsunderholdning uden lige; realistisk, stilsikker og enorm god krimi, og du kan høre Vådeskud lydbog gratis her.

Om forfatteren: Katrine Engberg

Københavnske Katrine Engberg er en dansk fuldtidskrimiforfatter tilknyttet forlaget People’s Press. Hun har skrevet flere anmelderroste krimier, og har solgt sin Københavnerserie til udgivelse i 20 lande, bl.a. USA, Sverige, Rusland, Tyskland og Norge, hvor den i de tre sidstnævnte lande har ligget på bestsellerlisterne.

Med sit debutkrimiværk Krokodillevogteren i 2016 introducerede Engberg os til sine hovedkarakterer Kørner og Werner, og vi har siden da ikke kunne vente med at høre om flere af deres sager. Bogen blev anmelderrost og selv tre år senere lå den stadig som nummer 1 på paperback-bestsellerlisten. Andet bind i serien kom i 2017 med titlen Blodmåne, og treeren i 2018 med titlen Glasvinge, som lå nummer 1 på den danske bestsellerliste allerede fem uger inden udgivelse.

Engberg har en særskilt skrivestil med psykologisk dybde, humor og med sans for de små billedrige detaljer. Uanset hvad hun skriver om.