Lydbøger » Glasvinge

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Glasvinge Lydbog

4.5/5

Forfatter: Katrine Engberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Glasvinge, der er skrevet af den danske forfatter ved navn Katrine Engberg, indledes d. 14. oktober på Rigshospitalets Hjertemedicinske Afdeling. Her bliver vi introduceret til en sygeplejerske, der er i færd med at fylde en engangssprøjte med Ajmelin, som er hjertemedicin. Dette er et normalt syn på denne afdeling, men denne sygeplejerske fylder bevidst sprøjten med en overdosis, som hun giver til en mandlig patient.

Der går ikke længe i denne fortælling, før et andet menneske findes død med et hjertetilfælde som det skete på Rigshospitalet. Der sættes en efterforskning i gang, for hvem er dette, der begår disse grufulde mord? Lyt til denne dramatiske fortælling og hør, om efterforskerne kan stoppe morderen, før der findes endnu et offer.

Informationer:

Oplæser: Katrine Engberg
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 13 minutter

Glasvinge: Handling

Glasvinge bliver inddel den 14. oktober på Rigshospitalets Hjertemedicinske Afdeling. Det fortælles i Glasvinge lydbog, at en sygeplejerske er i gang med at fylde en engangssprøjte med hjertemedicinen Ajmelin. Der er dog en hage ved dette, for sygeplejersken fylder en overdosis i sprøjten og injicerer det i en ældre, mandlig patient. Sygeplejersken forlader hurtigt lokalet, mens manden afgår ved døden og senere bliver fundet af en anden medarbejder.

Der går ikke længe i Glasvinge, før vi hører om et andet lig, der bliver fundet. Denne gang foregår det dog ifølge Glasvinge lydbog seks dage tidligere end mordet på Rigshospitalet. Denne gang er det et avisbud, der er ude på sin rute, der finder en nøgen kvinde liggende livløs i et springvand på Strøget i København. Lyt til Glasvinge lydbog gratis og hør om, hvordan kvinden har snitsår på halsen, håndleddene og i lysken.

Giv dig i kast med Glasvinge lydbog og hør om, hvordan en efterforskning bliver sat i gang. For hvorfor skulle den nøgne kvinde dø på denne grufulde måde, som det er tilfældet? Det bliver politiassistenten ved navn Jeppe Kørner, der bliver sat på sagen i Glasvinge.

Lyt til Glasvinge lydbog gratis og følg med i denne dramatiske efterforskning. Inden længe fører efterforskningen i Glasvinge nemlig dybt ind i det danske sundhedssystem. Er der flere potentielle ofre, der er i fare i Glasvinge, eller har disse to sager intet med hinanden at gøre? Lyt til Glasvinge og følg med i den dramatiske fortælling, hvor det hele kulminerer den 14. oktober.

Om forfatteren: Katrine Engberg

Katrine Engberg er en dansk forfatter, der primært skriver inden for krimigenren. Derudover er hun tidligere showdanser, koreograf, skuespillerinde og sceneinstruktør. Blandt andet har Katrine Engberg arbejdet på Melodigrandprix. Hun debuterede som teaterinstruktør i 2014, hvor forestillingen Rytteriet 2 udkom på Bellevue Teatret. To år senere udkom musicalen Cougars.

I sit forfatterskab debuterede Katrine Engberg i 2016 som krimiforfatter. Dette skete, da hendes første roman ”Krokodillevogteren” udkom. Dette værk fik store roser af anmelderne, og i 2017 udkom det andet bind i serien. Senere udkom Glasvinge, der er det tredje bind i serien, hvor vi følger Jeppe Kørner og Anette Werner.