Lydbøger » Isola

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Isola Lydbog

4.3/5

Forfatter: Katrine Engberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Isola introducerer et nyt, makabert mord lammer København, da et halvt lig en dag bliver fundet i en kuffert. Det er Anette Kørner, der finder liget, og hun har brug for sin trofaste partner, Jeppe Werner, men han er på orlov. Isola lydbog er i et højt tempo, for tiden er knap. Er der flere mord på vej, der kan ryste det danske samfund?

Lyt til Isola lydbog gratis og tag del i fortællingen i det femte bind i historien om de to politiefterforskere, Kørner & Werner. De fleste af sporene ender blindt, så hvordan løser vores hovedpersoner denne efterforskning? Lyt til Isola lydbog og find ud af, om de klarer det.

Informationer:

Oplæser: Katrine Engberg
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 3 minutter

Isola: Handling

Isola, der er skrevet af Katrine Engberg, er det nyeste skud på stammen i Engbergs krimiserie, hvor vi følger to politiefterforskere. Faktisk er det det femte bind i serien, hvor vi følger de to politiefterforskere, Kørner & Werner. De to kollegaer forsøger i Isola at løse en serie omkring et makabert mord, hvor et halvt lig er blevet fundet i en kuffert.

Isola lydbog introducerer os i første omgang til det makabre mord, da Anette Kørner finder et halv lig, der er blevet efterladt i en kuffert. I første omgang står den ene af vores hovedpersoner i Isola alene med efterforskningen, og hun har ikke meget at gå efter. Der er næsten ingen spor af gå efter og de, der findes, ender som oftest blindt.

Med bogen Isola er det første gang i denne serie, at Engberg tager sine karakterer uden for København. Jeppe Werner er nemlig taget på orlov og befinder sig på Bornholm Dette har den betydning, at det bliver sværere for Kørner og Werner at arbejde sammen denne gang.

I Isola er der også gensyn med den populære Esther de Laurenti, som kendes fra de tidligere bøger, specielt for at være nysgerrig. Dette fortsætter naturligvis i Isola, hvor vi dog også bliver introduceret til nye og spændende karakterer, der bygger videre på historien.

Lyt til Isola lydbog gratis, og du vil være garanteret en stund i krimiens tegn. Katrine Engberg har med Isola skabt en krimiroman, der er en del af en større serie, men den kan også læses selvstændig.

Mediernes anmeldelser:

"En ferm, men på ingen måde original krimi ". 3 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"En god, gennemsnitlig krimi, der rammer bredt og let ". 3 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Katrine Engberg

Katrine Engberg er dansk krimiforfatter, skuespiller og sceneinstruktør. Hun debuterede i første omgang med roller inden for scenekundskab, men har nu også givet sig i kast med forfatterskab.

I sit teaterarbejde har hun af flere omgange arbejdet som koreograf på titler som ”Rottefælderevyen” og ”Vi veed det ikk..” Hun har også været instruktør på ”Rytteriet” og ”Cougar”.

I sit forfatterskab har hun blandt andet skrevet Isola. Derudover har hun titler som Krokodillevogteren, Glasvinge og Vådeskud på CV’et. Dette forfatterskab har i skrivende stund ikke ført nogen priser med sig, men hun har været nomineret til Marthaprisen i 2018, samt Publikumsprisen på krimimessen i 2018 og 2019.