Lydbøger » Blodspor

Bookbeat (60 dage gratis)

Chapter (40 dage gratis)

Blodspor Lydbog

4.5/5

Forfatter: Julie Hastrup

lydbog og e-bog

Introduktion

Blodspor er en roman, som den danske forfatter Julie Hastrup har skrevet. Værket indgår i en serie af romaner, som omhandler drabsefterforskeren Rebekka Holm. I dette værk hører man igen til Rebekka Holm, som har fået en ny sag i hånden.

I et fredeligt område i København finder man en familie, hvor alle familiemedlemmerne er dræbt. Drabsefterforskeren Rebekka Holm efterforsker nu den besynderlige sag sammen med sin kollega, og her opdager de nogle dystre hemmeligheder, som familien ellers havde gemt godt under den ellers kønne samt almindelige facade. De finder også ud af, at familien har en datter som overlevede, men hun er sporløst forsvundet.

Ud over dette finder de to efterforskere også ud af, at der var et klart motiv bag drabene af familiemedlemmerne. Hvad mon motivet var?

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 14 timer og 3 minutter

Blodspor: Handling

Julie Hastrup har beriget sin krimiserie med romanen Blodspor. Blodspor formår at fange læseren i det dystre univers, som kun bliver bedre ved denne tilføjelse. Ved at lytte til Blodspor lydbog hører man nemlig igen til Rebekka Holm. Det erfares at Rebekka Holm er en drabsefterforsker, og hun kommer igen på banen til en ny samt mørk sag. Dette kan du lytte til i Blodspor lydbog gratis.

I Blodspor lydbog hører man, at en postmand på sin daglige rute finder noget usædvanligt. På en ellers meget fredelig villavej, er der et parcelhus med en mørk skæbne. I huset finder de fire personer, som alle sidder rundt om et bord, men personerne rundt om bordet er alle dræbt.

Ved at lytte til Blodspor lydbog hører man, at drabsefterforskeren Rebekka Holm bliver sat på sagen. Men dette er ikke det eneste der fylder hendes tanker. I Stockholm er hendes kæreste nemlig indlagt på et sygehus, da han var udsat for et drabsforsøg.

Men hvorfor var den tilsyneladende uskyldige familie fra København dræbt? Dette prøver drabsefterforskeren at finde svaret på.

Drabsefterforskeren finder ud af, at der er en datter i familien som formåede at overleve. Problemet er at hun er sporløst forsvundet. Med sin kollega prøver Rebekka Holm at finde datteren. Her finder efterforskerne ud af, at familien har nogle dybe samt chokerende hemmeligheder, som de ellers har haft gemt godt under facaden. Motivet var nu klart. Der var en som ikke ønskede at familiens hemmelighed skulle komme ud, så hemmeligheden skulle de have med sig i deres grav.

Om forfatteren: Julie Hastrup

Julie Hastrup er født i 1968, og hun er en dansk forfatter. Julie Hastrups forfatterskab er for mange kendt for at indebære adskillige romaner inden for genren krimi. Hun er nemlig en kendt figur på den litterære scene, både i Danmark men også i en række andre lande. Dette er hun fordi hendes værker formår at fange læseren i et nervepirrende samt dystert univers.

Forfatterens værker er desuden bestsellere, og hun har udgivet otte værker, som tilhører en serie om drabsefterforskeren ved navnet Rebekka Holm. Forfatteren er stadig aktiv, og den seneste bog udkom i 2020 og har titlen Vildskud. Værket før dette hed Blodspor, og man kan med fordel lytte til Blodspor lydbog gratis.