Lydbøger » De Hvide Mænd

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

De Hvide Mænd Lydbog

4/5

Forfatter: Kenneth Bøgh Andersen

lydbog

Introduktion

Fortællingen om Edwin og De hvide mænd er i sandhed fængslende. Fortællingen er dog ikke blot spændende, men indeholder også rigtig mange moraler og gode refleksionspunkter. Af denne grund bliver bogen særligt brugt til undervisning i folkeskoler og på gymnasier. Ved at analysere bogen i dybden, finder man frem til rigtig mange spændende emner og moraler, som Kenneth Bøgh Andersen har inkorporeret i bogen.

Du kan høre De hvide mænd lydbog gratis på danske lydbogstjenester. Her kan du også høre andre bøger skrevet af Kenneth Bøgh Andersen. En af disse bøger er blandt andet Djævelens Lærling.

Hvis du ønsker at høre De Hvide Mænd lydbog gratis, så skal du blot følge instruktionerne her på siden og påbegynde din gratis prøveperiode. Download herefter lydbogstjenestens app og frameld dig inden prøveperiodens udløb, hvis du ikke ønsker at betale for abonnementet.

Informationer:

Oplæser: Kenneth Bøgh Andersen
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 5 timer og 21 minutter

Bogens handling

De Hvide Mænd lydbog handler om Edwin. Edwin er 21 år og skal snart til sin studentereksamen på sit gymnasium. Edwin skal til fire mundtlige eksaminer, som vil afgøre hele hans fremtid. Edwin var for et halvt år siden klart den bedste i klassen. Han var en såkaldt præmiestudent og for et halvt år siden var Edwin derfor slet ikke nervøs for eksaminerne.

Grunden til, at Edwin nu er blevet nervøs for eksaminerne, er at hans gennemsnit er faldet til dumpegrænsen. Hvis man ikke har et gennemsnit på over 9,7, vil man blive hentet af De hvide mænd. De hvide mænd “pensionerer” de studerende, som er dumpet. Derudover “pensionerer” de også gamle mennesker og personer med handicap. Man kan sige, at De hvide mænd henter alle de personer, som vil være til last for samfundet.

Bogen er skrevet af Kenneth Bøgh Andersen og er hans gæt på, hvordan fremtiden vil være. Fremtiden vil være styret af De hvide mænds korps, som er opstartet af regeringen som følge af overbefolkning. I denne forestilling af fremtiden, er der ingen plejehjem, fængsler, psykiatriske hospitaler eller andre steder, hvor samfundets borger kan komme hen.

Af denne grund bliver de ”forkerte” borgere derfor blot henrettet som følge af overbefolkningen. Der er dog ikke længere overbefolkning, men det synes man at have glemt. Hvordan Edwins skæbne bliver, kan du høre mere om i De hvide mænd lydbog.