Lydbøger » Den der lever stille

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den der lever stille Lydbog

4.7/5

Forfatter: Leonora Christina Skov

lydbog og e-bog

Introduktion

Leonoras roman er en yderst stærk fortælling. Romanen handler både om det at miste alt, men også om, hvordan man kan genfinde sig selv. Derudover handler fortællingen om håbet om at få en forklaring på tingene og at hige efter ens mors kærlighed, som måske ikke altid er lige nem at opnå. Fortællingen gøres ekstra autentisk som lydbog, da det er forfatteren selv, der læser bogen op.

Det er muligt at høre Den der lever stille lydbog på Bookbeat, Chapter eller Mofibo gratis. Disse er yderst populære lydbogtjenester, som har over 10.000 bøger tilgængelige, hvoraf mange både er tilgængelige som e-bøger og lydbøger. Du kan for eksempel også høre bøger såsom Papmache-reglen lydbog og Mænd er fra Mars, Kvinder er fra Venus lydbog.

Du kan opnå en gratis prøveperiode og høre Den der lever stille ved at følge anvisningerne her på siden. Vi har selv nydt rigtig godt af vores betalende medlemskab, men det er muligt at framelde sig inden prøveperiodens udløb, hvis man ikke ønsker at fortsætte som betalende medlem.

Informationer:

Oplæser: Leonora Christina Skov
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 43 minutter

Bogens handling

Den der lever stille lydbog er skrevet af Leonora Christina Skov, som i 2019 vandt prisen De Gyldne Laurbær, som er en pris, der uddeles af boghandlerne. Denne pris fik hun blandt andet tildelt som følge af hendes udgivelse af Den der lever stille. Romanen handler om Leonoras egen historie. Da hendes mor dør, beslutter hun sig nemlig for at fortælle historien om hende selv og hendes liv.

Den der lever stille lydbog handler om en pige, der hedder Christina. Christina vokser op i Helsinge i et rødt enkeltplans parcelhus. Christina forsøger ihærdigt at få hendes forældre til at elske hende. Hun tænker derfor, at hun skal opføre sig så normalt som muligt, klare sig godt i skolen og få topkarakterer. Derudover forsøger hun ikke at gøre sin mor ked af det eller at gøre sin far sur og vred. Christinas stræben efter hendes forældres kærlighed bliver dog en hård kamp for hende.

Christina ender med at flytte til København og studere litteratur. Hun genskaber sig selv som Leonora, der er forfatter. Hendes forældre har den indstilling, at hun ikke vil klare sig og vil komme kravlende tilbage, når hun ligger i rendestenen og ikke kan klare sig selv mere. Christina, som nu hedder Leonora, bliver rasende og finder nu for alvor ud af, at hun skal forsøge at gøre livet bedst muligt for sig selv og ikke for sine forældre. Dette resulterer også i, at hun ender med at blive forelsket i en kvinde, som er præst.