Lydbøger » Den kinesiske tvilling

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Den kinesiske tvilling Lydbog

4/5

Forfatter: Sarah Engell

lydbog og e-bog

Introduktion

I en lille provinsby i Jylland udspiller vores fortælling sig i Den kinesiske tvilling. Tre dramatiske begivenheder rammer inden for kort tid det lille samfund, og det ryster lokalsamfundets grundvold. Et barn er blevet kidnappet, og en ung kvinde er forsvundet. Der er ikke nogen spor udover nogle mystiske kinesiske tegn.

Lyt til Den kinesiske tvilling lydbog gratis og følg den dramatiske fortælling, som Sarah Engell har skabt. Der er bare ubesvarede spørgsmål og kun et enkelt spor at følge. For hvad betyder de mystiske kinesiske tegn, der findes på gerningsstederne? Lyt til Den kinesiske tvilling lydbog og følg den spændende fortælling.

Informationer:

Oplæser: Pelle Emil Hebsgaard, line Jønsson
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 31 minutter

Den kinesiske tvilling: Handling

I Den kinesiske tvilling begynder vores historie i en lille provinsby i Jylland. Dette lille samfund bliver hurtigt rystet af en række voldsomme hændelser, der med kort tids mellemrum rammer samfund. Dette skaber baggrunden for den dramatiske fortælling, som du kan lytte til i Den kinesiske tvilling lydbog gratis.

Historien i Den kinesiske tvilling bliver nemlig indledt med, at et lig graves op og forsvinder. Det er dog ikke den eneste mærkværdige begivenhed, der finder sted. Den kinesiske tvilling lydbog fortæller os nemlig også, at et barn et blevet kidnappet, og en kvinde er forsvundet på mystisk vis. Fælles for disse mærkværdige begivenheder er det, at der ikke er særligt mange spor at følge. Et gennemgående spor er dog mystiske, kinesiske tegn, der efterlades på gerningsstedet.

Midt i alle disse dramatiske hændelser i Den kinesiske tvilling finder vi Eva. Eva kæmper i Den kinesiske tvilling med personlige tragedier, og det er svært for hende at få en hverdag til at fungere. Eva er gift, men hendes mand er uden forklaring blevet lam, og han er derfor ikke længere i stand til at tage vare på sig selv. Dette slider naturligvis endnu mere på Eva, som allerede har meget at slås med.

Da de mærkværdige hændelser indtræffer i Den kinesiske tvilling, beslutter Eva sig for at indlede sin egen efterforskning. Den kinesiske tvilling lydbog fortæller os nemlig, at hun har et brændende ønske om at finde ud af, hvem der står bag de grusomme forbrydelser.

Læs Den kinesiske tvilling og find ud af, om Eva kan følge sporene og finde ud af, hvem der står bag. Den kinesiske tvilling er en spændende fortælling, og du kan lytte til den nu.

Om forfatteren: Sarah Engell

Sarah Engell har med udgivelsen af Den kinesiske tvilling skabt endnu en populær titel. Det var dog med en roman ved navn ”Hvis bare …”, at hun debuterede i år 2009. Herefter udgav hun diverse bøger for unge såvel som voksne. Hendes litterære gennembrud kom dog først i 2014, hvor hun udgav “21 måder at dø“, der strøg til tops på diverse bestsellerlister.

For sit forfatterskab har Sarah Engell modtaget diverse priser. Disse priser inkluderer blandt andet Carlsenprisen i 2017 og Blixenprisen i 2018. 2018 var også året, hvor Sarah Engell modtog Statens Kunstfonds arbejdslegat for de efterfølgende tre år.