Lydbøger » 21 måder at dø

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

21 måder at dø Lydbog

4.5/5

Forfatter: Sarah Engell

lydbog og e-bog

Introduktion

21 måder at dø er en fængslende ungdomsbog, der handler om, hvordan det er at føle sig udenfor og hvordan sociale medier tager mobning til helt nye højder. Bogen er på mange måder en rigtig spændende bog at læse. For mange kan det dog være svært at finde tiden til at læse en bog. Dette skal man dog ikke lade sig bremse af, da det er muligt at høre 21 måder at dø lydbog.

For at høre 21 måder at dø lydbog, skal du følge anvisningerne her på siden, hvorefter du kan oprette en gratis bruger på en populær dansk lydbogstjeneste. Det er også muligt at høre andre spændende bøger. Hør for eksempel også Dig og Mig ved Daggry lydbog, Ternet Ninja lydbog og Tag gaden tilbage lydbog. Det er både muligt at høre Ternet Ninja 1 og Ternet Ninja 2.

Informationer:

Oplæser: Marie Nørgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 8 timer

Bogens handling

I 21 måder at dø lydbog følger man pigen Stella. Stella er en af klassens mest populære piger og har det på mange punkter rigtig godt. Hun har en bedsteveninde, der hedder Amalie. En dag sker der en misforståelse mellem Stella og Amalie. Dette leder til, at Amalie får klassen vendt mod Stella og der går ikke lang tid før, at Stella går fra at være en af de mest populære piger i klassen til at blive en udstødt taber, der bliver stemplet af hele skolen.

Amalie er ikke bleg for at bruge grove midler for at gøre livet så surt for Stella som muligt. Midlerne dækker blandt andet over sms’er, groteske klip på Youtube og Facebook-hetz. Der bliver oprettet en hadeside, hvor Stella bliver udstillet. Stella føler sig magtesløs og forsvarsløs og hun kan derfor ikke gøre ret meget andet end at se til, imens Amalie bliver mere ondskabsfuld og hadesiden får flere likes. Stella får dog lidt medvind idet, at hun bliver venner med Filippa fra hendes klasse. Filippa har dog set, hvad Amalie er i stand til og hun tør derfor ikke mødes med Stella på steder, hvor andre kan se dem sammen.

Stellas sind visner mere og mere. Hendes liv plejede at være lyst og hun fandt stor glæde i musikken. Denne glæde er der dog ikke mere. Mennesker, som hun føler, at hun stadig kan stole en smule på, forsvinder og hun har snart ikke andre tilbage end hende selv. Stella føler ikke, at der er mere at kæmpe for. Nu har hun bare tilbage at vælge en af de 21 måder, som hun at listet op, at hun kan dø på. 21 måder at dø lydbog er derfor en barsk fortælling om livets mere mørke sider.

Om forfatteren: Sarah Engell

Sarah Engell er en dansk forfatter, som står bag en masse teenagebøger, som alle tackler de svære følelser man oplever i teenageårene. Meget af det hun roses får i sine bøger, er det realistiske ungdomssprog hun bruger, hvilket virkelig fanger de unge som læser hendes bøger. Det er tydeligt i hendes bøger, at hun tager problematikkerne i teenageårene meget seriøst, og hun skriver med en meget stor indsigt i hendes læsersegment.

Hun debuterede som forfatter i 2009, og har skrevet lige siden. Udover ungdomsbøger, så har hun også skrevet et par bøger til voksne. Udover forfatterkarrieren, så er hun uddannet pædagog, og så har hun gået på forfatterskolen. Hun har modtaget 3 priser for hendes bøger, så man kan roligt sige at hun er en talentfuld forfatter. For at høre noget af det Sarah Engell har skrevet, kan du lytte til 21 måder at dø lydbog, som er en af de mest roste af hendes bøger.