21 måder at dø Lydbog

Indlægget indeholder reklame gennem affiliate links for Mofibo

Hør 21 måder at dø som gratis lydbog

21 måder at dø Lydbog
Mofibo vurdering:
4.5/5

21 måder at dø er en fængslende ungdomsbog, der handler om, hvordan det er at føle sig udenfor og hvordan sociale medier tager mobning til helt nye højder. Bogen er på mange måder en rigtig spændende bog at læse. For mange kan det dog være svært at finde tiden til at læse en bog. Dette skal man dog ikke lade sig bremse af, da det er muligt at høre 21 måder at dø lydbog.

For at høre 21 måder at dø lydbog, skal du klikke på ”hør gratis her”, hvorefter du kan oprette en gratis bruger på Mofibo. På Mofibo er det også muligt at høre andre spændende bøger. Hør for eksempel også Dig og Mig ved Daggry lydbog eller Ternet Ninja lydbog. Det er både muligt at høre Ternet Ninja 1 og Ternet Ninja 2.

  • Forfatter: Sarah Engell
  • Indtalt af: Marie Nørgaard
  • Varighed: 8 timer

Introduktion: 21 måder at dø

I 21 måder at dø følger man pigen Stella. Stella er en af klassens mest populære piger og har det på mange punkter rigtig godt. Hun har en bedsteveninde, der hedder Amalie. En dag sker der en misforståelse mellem Stella og Amalie. Dette leder til, at Amalie får klassen vendt mod Stella og der går ikke lang tid før, at Stella går fra at være en af de mest populære piger i klassen til at blive en udstødt taber, der bliver stemplet af hele skolen.

Amalie er ikke bleg for at bruge grove midler for at gøre livet så surt for Stella som muligt. Midlerne dækker blandt andet over sms’er, groteske klip på Youtube og Facebook-hetz. Der bliver oprettet en hadeside, hvor Stella bliver udstillet. Stella føler sig magtesløs og forsvarsløs og hun kan derfor ikke gøre ret meget andet end at se til, imens Amalie bliver mere ondskabsfuld og hadesiden får flere likes. Stella får dog lidt medvind idet, at hun bliver venner med Filippa fra hendes klasse. Filippa har dog set, hvad Amalie er i stand til og hun tør derfor ikke mødes med Stella på steder, hvor andre kan se dem sammen. Stellas sind visner mere og mere. Hendes liv plejede at være lyst og hun fandt stor glæde i musikken. Denne glæde er der dog ikke mere. Mennesker, som hun føler, at hun stadig kan stole en smule på, forsvinder og hun har snart ikke andre tilbage end hende selv. Stella føler ikke, at der er mere at kæmpe for. Nu har hun bare tilbage at vælge en af de 21 måder, som hun at listet op, at hun kan dø på.

Scroll to Top