Lydbøger » Tag gaden tilbage

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Tag gaden tilbage Lydbog

4.3/5

Forfatter: Sarah Engell, Sanne Munk Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Sarah Engell og Sanne Munk Jensen har med Tag gaden tilbage skabt en spændende ungdomsroman, der har høstet roser fra diverse anmeldere. Det høres i Tag gaden tilbage lydbog, at den unge teenager ved navn Polly endelig er blevet en del af den populære klike. Hun har ventet længe på denne mulighed, men der går ikke længe, før alt ramler sammen.

Efter en fest dukker der billeder af Polly og en dreng op på internettet. Det bliver hurtigt delt mellem de unge. Polly er nu lagt for had på nettet og bliver isoleret fra de andre børn. Lyt til Tag gaden tilbage lydbog gratis og hør Pollys kamp for at få kontrol over sit liv igen. Livet som ung kan være barsk, og du kan høre denne fortælling i Tag gaden tilbage.

Informationer:

Oplæser: Fanny Leander Bornedal
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 7 timer og 20 minutter

Tag gaden tilbage: Handling

Tag gaden tilbage introducerer os til den kun 16-årige Polly. Polly er endelig blevet en del af den populære gruppe af unge mennesker, og hun er glad for dette. Det fortælles nemlig i Tag gaden tilbage lydbog, at Polly længe har kæmpet en kamp om at få lov til bare at være sig selv og kunne udleve sine drømme.

Pollys velvære ændrer sig dog hurtigt i Tag gaden tilbage lydbog efter en vild fest. Dagen efter begynder der nemlig at dukke billeder op på nettet fra samme fest, hvorpå Polly og en dreng ses. Dette fører til, at Polly bliver lagt for had på nettet. Herefter begynder de andre unge mennesker i den lille provinsby at vende hende ryggen.

Forfatterne Sarah Engell og Sanne Munk Jensen har med Tag gaden tilbage skabt en ungdomsroman, som mange unge sikkert kan forstå. Tag gaden tilbage fortæller os dog, at det ikke kun er med de andre unge mennesker, at Polly har problemer. For hun føler sig ikke forstået af hverken sin far eller farmor. Samtidig afgik hendes mor tragisk ved døden, da hun var meget ung.

Polly føler sig nu meget alene i Tag gaden tilbage, og hun har ikke nogen til at hjælpe sig. Under en dramatisk sejltur får Polly dog smag for livet igen. Her får hun nyt mod til at tage sit liv tilbage. Du kan nu følge Pollys udvikling gennem denne historie. Lyt til Tag gaden tilbage lydbog gratis og få del i denne ungdomsroman, der blev udgivet i 2019.

Om forfatteren: Sarah Engell og Sanne Munk Jensen

Susanne Munk Jensen og Sarah Engell har med udgivelsen af Tag gaden tilbage skrevet sig ind i nyeres tids litteratur for teenagere og unge voksne i Danmark.

Sanne Munk Jensen debuterede i 2002, hvor hun udgav ”Nærmest hinanden”. Senere udkom også ”En dag skinner solen også på en hunds røv” og ”Dig og mig ved daggry”, der er skrevet i samarbejde med Glenn Ringtved.

Sarah Engell er oprindeligt uddannet pædagog. Senere blev hun optaget på Forfatterskolen for børnelitteratur. I sit forfatterskab har Sarah Engell, udover Tag gaden tilbage, udgivet Den kinesiske tvilling. Denne bog udkom på forlaget Lindhardt og Ringhof i 2021. Derudover har hun også udgivet 21 måder at dø.