Dig og Mig ved Daggry Lydbog

Indlægget indeholder reklame gennem affiliate links for Mofibo

Hør Dig og Mig ved Daggry som gratis lydbog

Dig og Mig ved Daggry Lydbog
Mofibo vurdering:
4/5

Den fængslende fortælling om Liam og Louise har særligt vakt interesse for unge mellem 12 og 14 år. Fortællingen er voldsom, men samtidig kan mange unge mennesker relatere sig til, at livet ikke altid går, som man ønsker, at det skal gå. Hvis du også er blevet fanget af fortælling om Liam og Louise og deres tragiske liv, så bør du helt klart læse bogen. For mange kan det dog være svært at finde tiden til at læse bøger. Hvis du også har det sådan, kan du prøve at høre Dig og mig ved daggry lydbog på Saxo Premium eller Mofibo.

Man kan høre lydbøger på Mofibo gratis. Hvis du ikke ønsker at betale for abonnementet, kan man sagtens afmelde det inden, at prøveperioden udløber. Såfremt du ønsker at høre gratis lydbøger, så skal du klikke på ”hør gratis her”, hvorefter du vil blive ført til siden, hvorpå du skal oprette din bruger.

  • Forfatter: Sanne Munk Jensen og Glenn Ringtved
  • Indtalt af: Martin Greis-Rosenthal
  • Varighed: 8 timer og 27 minutter

Introduktion: Dig og Mig ved Daggry

Dig og Mig ved Daggry lydbog er en ungdomsroman skrevet af Sanne Munk Jensen og Glenn Ringtved. Fortællingen handler om Liam og Louise, som har lært hinanden at kende i nattelivet i Aalborg. De er blevet forelskede og føler en stor kærlighed til hinanden. De har dog begge oplevet tragiske ting i deres liv på trods af, at de ikke er ret gamle. De ting, som de har oplevet, har været for meget for dem. Derfor springer de ud fra Limfjordsbroen imens, at de er lænket sammen med håndjern. Forinden dette, har Liam og vennen Jeppe solgt  rusmidler, herunder narkotika, for Johannes. Dette resulterer i en række dårlige situationer. Som følge af disse situationer, ender Jeppe med at skylde rigtig mange penge til Johannes. Dette resulterer i selvmord og Liam er efterladt alene med det hele. I resten af fortællingen følger man Liam og Louise, der forsøger at komme ud af den store narkotikagæld. Dette bliver en hård og lang kamp for de to, da verden i høj grad synes at være imod dem. Dette skyldes særligt, at det bliver meget svært for dem at komme ud af narkotikamiljøet efter, at de først er kommet ind i det

Scroll to Top