Lydbøger » Dig og Mig ved Daggry

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dig og Mig ved Daggry Lydbog

4/5

Forfatter: Glenn Ringtved, Sanne Munk Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Den fængslende fortælling om Liam og Louise har særligt vakt interesse for unge mellem 12 og 14 år. Fortællingen er voldsom, men samtidig kan mange unge mennesker relatere sig til, at livet ikke altid går, som man ønsker, at det skal gå. Hvis du også er blevet fanget af fortælling om Liam og Louise og deres tragiske liv, så bør du helt klart læse bogen. For mange kan det dog være svært at finde tiden til at læse bøger. Hvis du også har det sådan, kan du prøve at høre Dig og mig ved daggry lydbog.

Man kan høre lydbøger på Bookbeat, Chapter og Mofibo gratis. Hvis du ikke ønsker at betale for abonnementet, kan man sagtens afmelde det inden, at prøveperioden udløber. Såfremt du ønsker at høre gratis lydbøger, så skal du blot følge instruktionerne her på siden, hvorefter du vil blive ført til siden, hvorpå du skal oprette din bruger. Herved har du mulighed for at høre Dig og mig ved daggry lydbog gratis. Du kan også høre andre lydbøger såsom Tag gaden tilbage.

Informationer:

Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 8 timer og 27 minutter

Bogens handling

Dig og Mig ved Daggry lydbog er en ungdomsroman skrevet af Sanne Munk Jensen og Glenn Ringtved. Fortællingen handler om Liam og Louise, som har lært hinanden at kende i nattelivet i Aalborg. De er blevet forelskede og føler en stor kærlighed til hinanden.

Dog har de begge oplevet tragiske ting i deres liv på trods af, at de ikke er ret gamle. De ting, som de har oplevet, har været for meget for dem. Derfor springer de ud fra Limfjordsbroen imens, at de er lænket sammen med håndjern. Forinden dette, har Liam og vennen Jeppe solgt  rusmidler, herunder narkotika, for Johannes. Dette resulterer i en række dårlige situationer.

Som følge af disse situationer, ender Jeppe med at skylde rigtig mange penge til Johannes. Dette resulterer i selvmord og Liam er efterladt alene med det hele. I resten af fortællingen følger man Liam og Louise, der forsøger at komme ud af den store narkotikagæld. Dette bliver en hård og lang kamp for de to, da verden i høj grad synes at være imod dem. Dette skyldes særligt, at det bliver meget svært for dem at komme ud af narkotikamiljøet efter, at de først er kommet ind i det.

Om forfatteren: Glenn Ringtved, Sanne Munk Jensen

Glenn Ringtved er en dansk forfatter, som har en bachelor i dansk fra Aalborg Universitet. Hans forfatterskab har nærmest ingen rammer. Han skriver om alt mellem himmel og jord, og han kan skrive bøger som rammer alle aldersgrupper. Hans debut var i 1995, hvorefter han har skrevet en lang række bøger.

Sanne Munk Jensen er også en dansk forfatter, som har samarbejdet med Glenn Ringtved. I hendes ungdomsbøger skriver hun meget dynamisk og direkte, hvilket falder i god jord ved hendes målgruppe. Hendes debut som forfatter skete i 2002, hvorefter hun har udgivet en række ungdomsbøger. Sammen med Glenn Ringtved har hun skrevet sin hidtil barskeste historie, som mange teenagere nok på et eller andet niveau godt kan relatere til. For at høre hvad Glenn Ringtved og Sanne Munk Jensen har fundet på sammen, kan du lytte til Dig og med ved daggry lydbog.