Lydbøger » Den Medicinske Seer

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den Medicinske Seer Lydbog

4.5/5

Forfatter: Anthony William

lydbog og e-bog

Introduktion

Den Medicinske Seer lydbog er en anderledes fortælling om sygdomme og hvordan disse kan helbredes. Det kan for rigtig mange være en spændende bog at høre, da man bliver introduceret for nogle andre fremgangsmåder og årsagssammenhænge, end hvad man normalt bliver introduceret for ved en læge med medicinsk uddannelse.

Ved at høre bogen får man en rejse ind i sjælen og sindet. Du kan høre Den Medicinske Seer lydbog på mange af de største danske lydbogtjenester. Der kommer hele tiden nye lydbogtjenester til, da lydbøger er blevet meget populære. En af de nyere lydbogtjenester er Nextory. Derudover findes der også lydbogtjenester såsom Fairytell og Saxo Premium. Ved at følge anvisningerne her på siden, kan du påbegynde en gratis prøveperiode og se, om lydbøger er noget for dig.

Informationer:

Oplæser: Pernille Lyneborg
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 14 timer og 19 minutter

Bogens handling

Måske du har hørt om mediet Anthony William, som hjælper mennesker med at blive raske ved hjælp af sine særlige psykiske evner til at udøve clairvoyance. I Den Medicinske Seer lydbog fortæller Anthony William om sin egen historie og man bliver derfor introduceret til første gang han opdagede, at han havde evner indenfor clairvoyance. Med denne clairvoyance har han kunne finde frem til bagvedliggende årsager til sygdomme og derved give bedre og mere brugbare råd om, hvordan man kan blive rask.

Første gang Anthony William bliver introduceret til en ånd, er han 4 år gammel. Det er søndag og han hører en stemme sige ”Jeg er den højeste ånd”. Han bliver selvfølgelig både forskrækket og forvirret, da han ikke kan få øje på nogen. Senere om aftenen ser han en mand i hjemmet med brun kjortel og gråt hår og skæg. Det går op for Anthony, at de andre i hjemmet ikke kan se denne mand, som siger, at han er der for at hjælpe ham. Stemmen er den samme som fra tidligere på dagen. Manden siger til Anthony, at han skal lægge en hånd på sin bedstemors bryst og sige, at hun har lungekræft. Det virkede mærkeligt i situationen, men da der er gået 3 uger, viser det sig, at bedstemoren rent faktisk har lungekræft.

Stemmen har aldrig forladt Anthony siden og har guidet ham til at hjælpe folk med deres sygdomme. I bogen kommer Anthony blandt andet ind på lidelser såsom kronisk træthedssyndrom, depression, tyktarmsbetændelse, hormonelle ubalancer og borrelia.